Всички игри | НовиНови игри


Чудовища пирати

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете за премахването на всички чудовища от пиратските кораби. За целта залагайте експлозиви на правилните места. С колкото по-малко опита се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1692

В момента: 0


Треска за блокове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички цветни блокчета. За целта бъдете внимателни и събирайте еднаквите цветове блокове. Не позволявайте да остане самостоятелно блокче.

Играна: 2724

В момента: 0


Скрити предмети кухня

1nikito_sss

Описание

В тази кухня, определено има много неща, които не са си по местата. Вижте списъка и намерете всички вещи от него.

Играна: 12593

В момента: 0


Падащи блокове

vankizzle

Описание

От небето непрекъснато падат цветни кубчета. Ти трябва да ги групираш поне по 2 от вид и да ги унищожаваш преди да са стигнали върха на екрана.

Играна: 3306

В момента: 0


Разбий ги

smileygamer

Описание

В тази игра трябва да се грижите за безопасността на слънчевата система. За целта унищожавайте цветните астероиди,като ги събирате по три или повече от един и същ цвят в непосредствен контакт помежду си. Не позволявайте да на нито един астероид да излезе от безопасната орбита.

Играна: 3309

В момента: 0


Пъзела на Дора

niklec

Описание


В тази игра задачата ви е да подредите пъзела. Изберете си подходяща за вас трудност и след това стартирайте играта. Открийте правилното място на всяка отделна част и завършете цялата картина за минимален интервал от време.

Играна: 12604

В момента: 0


Разкопки за динозаври

vankizzle

Описание

Археологът Вастерботъм търси скелети на отдавна изчезналите динозаври. Използвайки мрежата, се опитайте да му помогне да ги намерите с възможно най-малко разкопки.

Играна: 3310

В момента: 0


Търкалящият се крал

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на двете влюбени сърца да се съберат. За целта трябва да регулирате нивото така, че да съберете двойката. Колкото повече звезди съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3315

В момента: 0


Лабиринт 4

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да преодолеете поредица от сложни лабиринти. За целта трябва да кликнете с мишката върху топчето и да го преведете по объркващите коридори. Внимавайте да не ударите някоя стена.

Играна: 3315

В момента: 0


Магическа градина

vankizzle

Описание

Елиминирайте всички камъни от един и същ цвят за целта кликнете върху тях. За всяко приключено ниво получавате по 5 монети.

Играна: 3321

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел

Описание

В тази игра трябва с възможно най-малко ходове да сглобите цялостната картинка. За да преместите част от пъзела трябва да цъкнете върху него и тя ще се премести на празното място.

Играна: 3323

В момента: 0


Хари Потър вълшебни пари

pr3si

Описание

Това е игра с вълшебно злато - галеони, сикли и кнути. Събирайте на едно място три или повече монети или скъпоценни камъни.

Играна: 3324

В момента: 0


Първа Предишна 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 Следваща Последна

22062 - 22074 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!