Всички игри | НовиНови игри


Цирк Поп

vankizzle

Описание

Елиминирайте всички топки, преди да са стигнали до върха. Целта е да свържете еднаквите с линия, без да им се препречва пътя от други.

Играна: 2577

В момента: 0


БПМ Мехурчета

vankizzle

Описание

От дясната страна на игралното поле ще се появяват мехурчета, насочени към лявата. На тях ще са изброени различни стрелки. Целта ви е да натиснете съответната стрелка от клавиатурата, когато мехурчетата достигнат дупките в ляво.

Играна: 2578

В момента: 0


Великденски яйца мач

vankizzle

Описание

В тази игра целта ви е да направите възможно най-голямо количество точки за ограниченото време, с което разполагате. За целта събирайте еднаквите картинки по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 2579

В момента: 0


Експлозии

vankizzle

Описание

Имате уникалната възможност на се насладите на един по модернизиран бомберман. Задачата ви е ясна, трябва да взривите всичките си врагове като не позволявате на никой да ви победи.

Играна: 5783

В момента: 0


Евро пъзел 2012

vankizzle

Описание

Европейското първенство свърши, но еуфорията около него продължава. Забавлявайте се с оригиналния Евро пъзел. Събирайте еднаквите предмети по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 2586

В момента: 0


Пъзел по хелоуин

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на хелоуинската тиква да стигне до финала на всяко едно ниво. За целта трябва да премахвате препятствията по пътя на тиквата.

Играна: 605

В момента: 0


Отбраната от нашественициите

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да направите отбрана от нашествениците на Земята. За целта трябва да премахнете всички светещи кръгчета като го събирате по три или повече от цвят.

Играна: 2590

В момента: 0


Дай пет

gabriel_sulis

Описание

В тази игра трябва да откриете петте разлики между двете картинки. Бъдете наблюдателни и бързи, защото имате ограничен интервал от време.Когато откриете разлика кликнете върху нея, за да я маркирате.

Играна: 5780

В момента: 0


Зима пъзел

elitooo666

Описание

Зимата показва своята красота. Подредете парчетата и наредете пъзела.

Играна: 1086

В момента: 0


Рециклиране на отпадъци

vankizzle

Описание

Открийте дванадесетте предмета в картинката, които са изброени в списъка. Така ще преминете в следващото ниво. Разполагате с пет минути, за да преминете и четирите нива.

Играна: 2592

В момента: 0


Хексагон от червейчета

vankizzle

Описание

Имате табло с разположени по него шестоъгълници с различни цветове и иконки в тях. Вашата цел е да направите всички във вашия, с възможно най-малко ходове. На разположение са ви клетки със същите тези цветове и иконки под това табло. Всяко натискане на някоя от тях променя клетки от таблото, които са били с нейния цвят и докосващи се до вече сменените във ваши.

Играна: 5773

В момента: 0


Изумруден плаж

vankizzle

Описание

Ще успеете ли да съберете всички скъпоценни камъни от плажа? Подреждайте ги в групички по три от един и същ цвят.

Играна: 5772

В момента: 0


Първа Предишна 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 Следваща Последна

21061 - 21073 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!