Всички игри | НовиНови игри


Джуджета пъзел

1nikito_sss

Описание

Седем малки джуджета те очакват! Опитай се да намериш мястото на всяко от парчченцата, за да се получи цялото изображение.

Играна: 2634

В момента: 0


Патици

Описание

В тази игра разполагате с една много готина картинка с две патици. Изберете се подходяща трудност и стартирайте пъзела. Открийте правилното място на всяка част и възстановете целостта на картинката възможно най-бързо.

Играна: 1596

В момента: 0


Къщата на дърво предмети

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото момче да открие всички предмети, като разполага само с техните сенки. Побързайте, за да не ви изтече времето.

Играна: 8550

В момента: 0


Приказен кът

1nikito_sss

Описание

Един много увлекателен тетрис. Трябва да минеш нивата, като групираш еднаквите по 3 или повече, преди да е изтекло времето.

Играна: 8555

В момента: 0


Китайски камъни

Petia_r_s

Описание

Страхотна зума, целта на която е да унищожете топките, като направите редица от 3 или повече от един цвят.

Играна: 79245

В момента: 0


Скъпоценни камъни II

Описание

Разполагате със скъпоценни камъни, подредени в различна последователност. Разменете позициите на камъните, докато подредите 3 или повече камъка от един и същ вид.

Играна: 524271

В момента: 0


Рекорд: 212870 на stenli20 | Класация

Открийте разликите

Описание

В тази игра имате ограничено време, за да откриете петте разлики във всяка двойка картинки. След като откриете разлика цъкнете върху нея, за да я маркирате.

Играна: 2318

В момента: 0


Всички заедно

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете всички части от пъзела заедно. За целта трябва да преминете през тях. Някой части се долепят и ви следват, но други само се оцветяват и остават на място.

Играна: 1915

В момента: 0


Приключението на Никол в Мексико

vankizzle

Описание

Никол продължава изследователската си дейност с пълна пара. Помогнете и да открие древния храм на бога на войната в Мексико.

Играна: 8571

В момента: 0


Хекс билярд

ViLianDo

Описание

Различни по цвят топки ще падат от горната част на игралното поле. Направете комбинация от по три или повече еднакви на цвят от тях, за да ги премахнете. Комбинацията може да е по вертикала, хоризонтала или диагонал.

Играна: 8585

В момента: 0


Скъпоценни камъни на Египет

vankizzle

Описание

Играта представлява една битка за трона на Египет, но тронът ще бъде даден на този, който притежава най-голям брой скъпоценни камъни и победи във войната. С разместване подредете така камъните, че цветово да образуват групи по 3 в хоризонтално или вертикално полжение.

Играна: 8597

В момента: 0


Жабата обичаща бонбони

gabriel_sulis

Описание

Кой ли вече не познава жабата любител на бонбони. Помогнете на зелената животинка да задоволи своя безкраен глад за захарни изделия. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2634

В момента: 0


Магически магазин

vankizzle

Описание

Помогнете на Кати да събере достатъчно вълшебни материали, за да може да прави магически подаръци. Направете групи от 3 еднакви символа и повече.

Играна: 2007

В момента: 0


Първа Предишна 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 Следваща Последна

20814 - 20826 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!