Всички игри | НовиНови игри


Скъпоценни камъни

vankizzle

Описание

Един от най-големите пирати е намерил карта, която води до острови пълни със скъпоценности. Помогнете му да ги открие и събере.

Играна: 8144

В момента: 0


Лов на съкровища

vankizzle

Описание

Време е да използваш наблюдателните си умения, за да откриеш съкровището в нощта на Хелоуин. Избягвайте да търсите на грешни места, защото ще загубите 20 секунди от времето си.

Играна: 8147

В момента: 0


Вълшебни същества

nihilisto

Описание

Тествайте своята наблюдателност! Ще видите няколко картини между които има определен брой разлики. Опитайте се да ги откриете.

Играна: 2022

В момента: 0


Малка фабрика за рибки

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да развиете малката фабрика за рибки. За целта събирайте еднаквите по цвят рибки по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Бъдете възможно най-бързи защото имате ограничено количество време.

Играна: 8148

В момента: 0


Разбий бързо тухлите

Stankov

Описание

Повече от две еднакви тухли могат да бъдат премахнати от полето като кликнете върху тях. Колкото повече тухли премахвате едновременно, толкова повече точки печелите. Използвайте разумно гърмящите топчета и реагирайте бързо. Новите тухли идват. Успех.

Играна: 8149

В момента: 0


Жив пъзел 2

vankizzle

Описание

Всички знаем как се редят пъзели. Съпоставят се частите на картинка, която не се движи. Сега може да се опитате да подредите поредица от живо пъзли, който се движат постоянно.

Играна: 2660

В момента: 0


Октопод пъзел

Описание

В тази игра трябва да помогнете на октоподите да се сортират по цветове. Събирайте ги по четири от един цвят във вертикална или хоризонтална линия. При всеки ваш ход се появяват три нови октоподчета.

Играна: 1881

В момента: 0


Любов между буболечки

vankizzle

Описание

Използвайте празното пространство, за да размествате квадратчетата. Групирайте по четири в ред или колона, еднаквите буболечки.

Играна: 8159

В момента: 0


Извъртане

vankizzle

Описание

Изследвайте морското дъно, за да съберете колкото се може повече раковини. Завъртайте ги, така че да се събират по групи от един и същи цвят.

Играна: 8164

В момента: 0


Елементра

vankizzle

Описание

Съберете по три в хоризонтален или вертикален ред еднаквите елементи. Във всяко ниво има определен брой точки, който трябва да постигнете.

Играна: 8166

В момента: 0


Кит и Елис

nihilisto

Описание

В този пъзел трябва за определено време да унищожите даден брой предмети в "дъската". Като тук не ги местите директно по нея, а се взимат от плота по-долу!

Играна: 2657

В момента: 0


Диамантена мания

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на магьосника да събере възможно най-много диаманти. За целта трябва да следвате инструкциите и да премахвате цветните камъни, като ги свързвате по три или повече от цвят във верига. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки и звезди ще спечелите.

Играна: 8170

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел пъстра гъсеница

Описание

В тази игра имате картинка на една доста колоритна пъстра гъсеница, разделена на множество пъзелни части. Вашата задача е да подредите пъзела възможно най-бързо, като може само да плъзгате частите му.

Играна: 2656

В момента: 0


Първа Предишна 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 Следваща Последна

20710 - 20722 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!