Всички игри | НовиНови игри


Класически пробив

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички цветни тухли. За целта използвайте топчето, като контролирате движението му чрез платформата. Всяка унищожена тухла може да ви пусне различен тип бонуси. Избягвайте бомбите и събирайте сърчицата и мишените.

Играна: 1571

В момента: 0


Ема на Хелоуин разлики

vankizzle

Описание

В навечерието на Хелоуин, Ема и нейната приятелка Лили са излезли да съберат лакомства. Открийте разликите между картинките и научете цялата история.

Играна: 1571

В момента: 0


Намерете разликите

nihilisto

Описание

Между тези две картини съществуват няколко разлики, които чакат да бъдат открити. Вгледайте се внимателно и ги намерете.

Играна: 7713

В момента: 0


Принцесата и граховото зърно

1nikito_sss

Описание

Опитайте се да спечелите 5 000 точки за 4 минути. Съберете възможно най-много от групите с цветните грахчета.

Играна: 1571

В момента: 0


Мечтаното красиво свързване

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви предмети, на тема гримиране. За целта връзката между тях не трябва да прави повече от две чупки. Ако направите достатъчно бързо, няколко поредни комбинации, ще получите няколко пъти повече точки за всяка следваща. Премахнете всички предмети от игралното поле, преди времето да изтече.

Играна: 7726

В момента: 0


Магическа тайна

vankizzle

Описание

Внимателно огледайте този апартамент и се опитайте къде в него са се скрили тайно от погледа на всички числата от 1 до 26.

Играна: 7728

В момента: 0


Вулкан с балончета

Описание

Това е една интересна и забавна пъзелна игра. Целта и е да събирате еднаквите цветове топчета в групи по три или повече. Топчетата се въртят около едно централно разположено шестоъгълниче.

Играна: 7732

В момента: 0


Лабиринт

Описание

Преведете зелената топка до флага преди червената. Стартирате на равни разстояния, така че изберете най-краткия път в лабиринта, за да финиширате първи.

Играна: 78784

В момента: 0


Рекорд: 1610000 на katsarov | Класация

Воден тетрис

vankizzle

Описание

Този забавен тетрис е на подводна тематика и фигурите се състоят от разнообразни морски обитатели. Опитайте се да ги подредите така, че не остават празни пространства. Съберете необходимият брой точки, за да преминете в следващото ниво.

Играна: 7752

В момента: 0


Екс Зет бокс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички дървени кутии. За целта използвайте щастливата топка да ги премахва, като определяте посоката й. Колкото по-бързи сте и с колкото по-малко опита успеете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7755

В момента: 0


Връзки

vankizzle

Описание

Опитайте се да построите път така, че да може да паркирате колата пред дома си. Побързайте, за да не ви изпревари времето.

Играна: 7756

В момента: 0


Арт судоку

vankizzle

Описание

Това е арт судоку. Правилата са същите като на стандартното. Тук обаче вместо цифри, ще трябва да подреждате различни фигури.

Играна: 2031

В момента: 0


Първа Предишна 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 Следваща Последна

20619 - 20631 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!