Всички игри | НовиНови игри


Мистериозен хотел 2

nihilisto

Описание

В този хотел постоянно се случват странни неща. Понякога се губят ключове, друг път цели предмети. Опитай се да откриеш каква е мистерията.

Играна: 6644

В момента: 0


Пътуване до тайнствения остров

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра имате картинки от филма "Пътуване до тайнствения остров" и в таях са скрити числата от 1 до 20. Вашата задача е да откриете и премахнете числата преди да изтече времето.

Играна: 6643

В момента: 0


Намери цветята

1nikito_sss

Описание

Провери наблюдателните си умения, като се опиташ да намериш всички части на вазата и цветята. След това ги сглоби.

Играна: 6639

В момента: 0


Шопинг маратон

assetto

Описание

Пазарувай стока и внимавай да не плащаш повече за по-евтини стоки. Мятай монетите там където стоката е най-близка като цена до стойноста на монетата. Играе се с мишката.

Играна: 6624

В момента: 0


Бърза закуска

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото се може повече храна и топли напитки за вашата закуска. За целта обаче ще ви се наложи да събирате еднаквите вкусотии по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 6623

В момента: 0


Загадките на китайския магазин

leiks

Описание

Открийте всички търсени предмети във всяко едно от ниво от играта. След като намерите предмет щракнете върху него и го премахнете. Разполагате с ограничен период от време, за да се отървете от всички ненужни ви предмети.

Играна: 6615

В момента: 0


Скрити сърца

vankizzle

Описание

В деня на Свети Валентин Джим е поканил приятелката си на вечеря в ресторант. За да я впечатли той е скрил сърца с малки послания из цялата стая. Можете ли да ги намерите?

Играна: 6609

В момента: 0


Ловни снимки бъркотия

vankizzle

Описание

Използвайте обектива, за да разберете какво правят във всеки един момент анимационните герои. Целта е да направите максимално близки снимки, до вече направените.

Играна: 6606

В момента: 0


Кутия бомбони

vankizzle

Описание

Направете кутия от чудесни шоколадови бонбони на своя любим. За да го направите подредете еднаквите по форма бонбони по 3.

Играна: 6584

В момента: 0


Скрити предмети в музея

Описание

В тази игра от най-голямо значение е колко наблюдателни може да бъдете. Целта е да откриете всички търсени от играта предмети, скрити навсякъде из музея.

Играна: 6577

В момента: 0


Мания по папки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички папки. За целта трябва да свързвате по три или повече еднакви по цвят, във всяка посока и по диагонал. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще печелите.

Играна: 6559

В момента: 0


Невероятно горско приключение

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да приберете всички животни вкъщи. За целта трябва да ги събирате по двойки от един и същи вид и по такъв начин да ги премахвате. колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6558

В момента: 0


Жаби в балон

vankizzle

Описание

Класическа игра, чиято цел е да спасите всички жаби преди да ги е смачкал някой човек. Групирайте ги по 3 от един и същи вид.

Играна: 6555

В момента: 0


Първа Предишна 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 Следваща Последна

20307 - 20319 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!