Всички игри | НовиНови игри


Пикник пъзел

Anitoni

Описание

Хайде, пригответе кошниците за излета, защото вече е време истински да се позабавлявате. Всичко, което трябва да направите е първо да поставите всяко нещо на мястото му. Подредете пъзела, преди компютъра.

Играна: 5140

В момента: 0


3Д Плъзгащи замъци

Описание

Страхотна пъзел игра в която ще може да се насладите на картини с различни замъци. Опитайте се да поставите всички парчета по местата им като използвайте празното място.

Играна: 26268

В момента: 0


Невероятна фабрика пъзел

Описание

В тази игра имате възможността да играете няколко различни видове пъзелни игри. Изберете любимата си игра и се позабавлявайте малко докато решите целия пъзел.

Играна: 5143

В момента: 0


Хексус

vankizzle

Описание

Разкрийте мистерията на древен Египет! Съберете показаният брой топки, като ги подредите в групи по шест от един и същи цвят.

Играна: 26270

В момента: 0


Боксьорът разлики

vankizzle

Описание

Каква е историята на едно малко момче, което всички биели. Дали накрая той успява да стане по-силен от тях? Открийте всички разлики между картинките.

Играна: 5144

В момента: 0


Детски рисунки

klasata

Описание

Бъдете наблюдателни и открийте скритите числа в картинката. След това ги премахнете като цъкнете върху тях.

Играна: 1529

В момента: 0


Лабиринт на слоеве 4

vankizzle

Описание


Намерете пътя до ключа и се отправете към изхода на лабиринта. Но той не е обикновен, а съставен от слоеве, които не се виждат едновременно. Опитайте се да минете всяко ниво за възможно най-малко време.

Играна: 2065

В момента: 0


Закриляй камъните

nihilisto

Описание

Много нива в една различна игра с балони. Съберете всички скъпоценни камъни! Спукайте еднаквите балони и не изпускайте бонусите.

Играна: 5149

В момента: 0


Попопоп 2

vankizzle

Описание

Пукането продължава! Насладете се на втората част на играта и отново преценете къде да поставите бомбите, за да се получи верижна реакция.

Играна: 5152

В момента: 0


Лъв

Описание

В тази игра разполагате с една картинка на лъвче, която е разделена на части. Броя на частите зависи от вашия избор. Вие трябва да подредите частите и да сглобите картинката за възможно най-кратко време.

Играна: 2065

В момента: 0


Цветове в небето

vankizzle

Описание

Въпреки, че този пъзел започва много лесно се получава голямо предизвикателство в по-късните нива. Премахнете всички от един и същи цвят камъни, но гледайте да правите комбо!

Играна: 5157

В момента: 0


Прозрачни топчета

mehluz

Описание

Целта на играта е да удържите топчетата, така че да не стигнат до върха. С 1,2,3,4 се сменя топчето с което играете. Кликнете върху топчетата със същият цвят. Опитайте се да постигнете най-висок резултат.

Играна: 26394

В момента: 0


Денят на благодарността

leiks

Описание

Намерете всички предмети скрити в картинките търсени от играта. След това с цъкване върху тях вие ги премахвате от картинката.

Играна: 5171

В момента: 0


Първа Предишна 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 Следваща Последна

20229 - 20241 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!