Всички игри | НовиНови игри


Балончета

vankizzle

Описание

Разпуснете няколко минути с усмихнатите топки! Целта е да елиминирате еднаквите по цвят топки, преди да са затиснати от други.

Играна: 4003

В момента: 0


Лабиринт в храма

Описание

Намери съкровището и избягай от храма. Избягвай черните демони и не им позволявай да те заловят. Събери монетите и се пази от шиповете.

Играна: 5324

В момента: 0


Любовна мечта

vankizzle

Описание

Игра стил маджонг! Действайте бързо, за да премахнете всички плочки от дъската. Свържете еднаквите изображения с линия.

Играна: 42548

В момента: 0


Топка в лабиринт

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да изведете топката от лабиринта. За целта трябва да стигнете от старта до финалната, светеща дупка. Бъдете внимателни и не попадайте в някоя от другите дупки по пътя си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4479

В момента: 0


Домашни любимци

Описание

Целта на играта е да помогнете на домашните любимци да растат, без да умират. Съберете картите с допълнителни точки и решете задачата навреме.

Играна: 5327

В момента: 0


Състезателна писта

1nikito_sss

Описание

По цялата писта има най-различни парчета, които ти трябва да събереш и да сглобиш. Разбери какво ще се получи.

Играна: 1359

В момента: 0


Клакс

nihilisto

Описание

Добре познатата ни игра за унищожаване на блокове с малко по-различен дизайн. Взимай блоковете с "елеватора" и ги подреждай в колони по цветове.

Играна: 1909

В момента: 0


Лов на перли

nihilisto

Описание

Целта в този морски пъзел е да свалите 10 перли до долу преди времето да изтече. Използвайте оранжевите миди, за да променяте редовете на този пъзел.

Играна: 4002

В момента: 0


Диамантена долина 2

nihilisto

Описание

Съберете цялото съкровище от диамантената долина! Поставяйте скъпоценните камъни по 3 или повече от един и същ цвят в ред или колона.

Играна: 10155

В момента: 0


Елф

Описание

Изберете си подходяща трудност на пъзела и след това намерете правилното място на всяка една частица от него. Сглобете го за възможно най-кратко време.

Играна: 690

В момента: 0


Веселото езерце

Описание

В тази игра разполагате с множество картинки от веселото езерце. Те са сортирани по двойки и между всяка двойка има пет разлики. Задачата ви е да откриете и премахнете разликите за възможно най-кратък период от време.

Играна: 4002

В момента: 0


3Д Плъзгащи замъци

Описание

Страхотна пъзел игра в която ще може да се насладите на картини с различни замъци. Опитайте се да поставите всички парчета по местата им като използвайте празното място.

Играна: 26268

В момента: 0


Суши треска

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече съставки от един вид, за да може да ги ползвате в приготвянето на суши в бара ви. Когато имате нужното количество изпълнете поръчките на клиентите си. След като приключат със сушито, вземете мръсните чинии и им предложете саке, за да бъдат по-доволни. Кликване върху котката, когато те е златиста, ще ви дава полезни подсказки.

Играна: 689

В момента: 0


Първа Предишна 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Следваща Последна

20086 - 20098 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!