Всички игри | НовиНови игри


Мечета обичащи торти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малките сладки мечета да изядат възможно най-голямо количество торта. За целта премахвайте всички еднакви парчета от тортата с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече парчета премахнете с едно кликване, толкова по-голямо парче ще отиде при мечето.

Играна: 4772

В момента: 0


Мьобиус синдром

nihilisto

Описание

Действайте бързо и разгадайте загадката! Свържете в двата края тръбите и ги премахнете преди да са запълнили екрана.

Играна: 4772

В момента: 0


Лятна верига

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да премахване цветните топки като ги събирате по три или повече с еднакъв цвят. Бъдете внимателни и не позволявайте редицата от топки да стигнат до края на нивото.

Играна: 4773

В момента: 0


Камък ножица хартия

vankizzle

Описание

Играйте камък, ножица, хартия под формата на ребус. Камъка чупи ножицата, листото покрива камъка, а ножицата реже листото.

Играна: 647

В момента: 0


Добави

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни топчета. За целта трябва да събирате числата в тях с общ сбор 10. Внимавайте веригата да не стане прекалено голяма и не забравяйте да използвате бонусите.

Играна: 1702

В момента: 0


Световен пъзел

vankizzle

Описание

Боб си е купил нов кораб? Искате ли да пътувате по света с него? За да наредите картинките, трябва да поставите отделните парчета по местата им.

Играна: 4778

В момента: 0


Игра в сладката земя

vankizzle

Описание

Комбинирайте по 3 сърца от всеки цвят, за да изчезнат. Не позволявайте да ви затрупат

Играна: 1703

В момента: 0


Балончетата на Панди

Описание

В тази игра трябва да освободите звездичката в центъра на пъзела. За целта трябва да събирате балончетата по три или повече от един и същ цвят.

Играна: 4781

В момента: 0


Плодова лудост

gabriel_sulis

Описание

Влезте в плодовата лудост и съберете колкото се може повече плодове. За целта трябва да ги събирате по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-добре се представите толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4781

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел нощна стража

Описание

В този плъзгащ се пъзел вие трябва да намерите начин да възстановите всяка едно от частиците на правилното и място. В дясно от пъзела може да прочетете нещо интересно за самата картина.

Играна: 211

В момента: 0


Магно

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате всяка тройка или повече еднаквите цветни топки, който имат непосредствен контакт помежду си. Бъдете бързи и съобразителни. Не пропускайте да премахнете топките, който ви дават някакви бонуси.

Играна: 21883

В момента: 0


Лов на кубчета

Описание

Имаме поле пълно с кубчета. Вашата цел е да ги преместите, така че да се съберат на групи в ред или колона от един цвят.

Играна: 4789

В момента: 0


Лична мистерия

vankizzle

Описание

Крейг винаги е мечтал за собствена детективска агенция и бързо след като реализира мечтата си, на вратата се появява първият клиент. Иконом го моли за помощ, защото докато собственикът на имението в което работи е на пътуване, някой е откраднал важна вещ. Помогнете на Крейг и асистентката му Лили, да разгадаят първата мистерия - коя е липсващата вещ. Скоро това ще получат още задачи. Открийте скритите предмети в рамките на времето. На всеки няколко грешни кликвания ще ви се отнемат по 10 секунди.

Играна: 4789

В момента: 0


Първа Предишна 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 Следваща Последна

20021 - 20033 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!