Всички игри | НовиНови игри


Белоградчишките скали - Нареди и гласувай

ViLianDo

Описание

Наредете и гласувайте за Българското чудо.

Играна: 10251

В момента: 0


Тиквената къща

nihilisto

Описание

Съществуват по няколко разлики между тиквените къщи. Ще се справите ли с намирането им. Колкото по-бързо ги откриете, толкова по-голям бонус време ще получите.

Играна: 10265

В момента: 0


Летящият Пух

jonass

Описание

Помогнете на мечо Пух да полети високо над земята. Наредете парченцата по техните места, за да получите цялата картина.

Играна: 1586

В момента: 0


Бягство от вулкан

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един пещерен човек да избяга от пробудилия се вулкан. За целта трябва да му постройте безопасна пътека, по която да премине всяко едно от нивата.

Играна: 4797

В момента: 0


Мистериозна дъга

nihilisto

Описание

Увлекателен и хубав пъзел тип "Рим и Персия". Присъединете се към това приключение като подредите предметите по 3 в линия.

Играна: 10276

В момента: 0


Яростните птици - съвпадения

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече от еднаквите по вид яростни птици, за да получите точки. След определен брой от тях ще преминете в следващото ниво. Достигнете го преди времето да изтече.

Играна: 10279

В момента: 0


Създанията пазители

Описание

В тази игра трябва да местите различните видове животни по такъв начин, че да ги събирате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Ако времето ви изтече играта свършва.

Играна: 4796

В момента: 0


Нещата на Сабина

vankizzle

Описание

Децата на Сабина са много палави и постоянно разхвърлят къщата. Помогнете й да въдвори ред като откриете всички предмети от списъка.

Играна: 4795

В момента: 0


Лична мистерия

vankizzle

Описание

Крейг винаги е мечтал за собствена детективска агенция и бързо след като реализира мечтата си, на вратата се появява първият клиент. Иконом го моли за помощ, защото докато собственикът на имението в което работи е на пътуване, някой е откраднал важна вещ. Помогнете на Крейг и асистентката му Лили, да разгадаят първата мистерия - коя е липсващата вещ. Скоро това ще получат още задачи. Открийте скритите предмети в рамките на времето. На всеки няколко грешни кликвания ще ви се отнемат по 10 секунди.

Играна: 4789

В момента: 0


Зимно настроение

Описание

Бялата и снежна зима е един от най-красивите сезони. Набавете си малко зимно настроение като намирате разликите в всяка двойка картинки. Ако се затруднявате разполагате с жокер в долната част на игралния екран.

Играна: 3434

В момента: 0


Лов на кубчета

Описание

Имаме поле пълно с кубчета. Вашата цел е да ги преместите, така че да се съберат на групи в ред или колона от един цвят.

Играна: 4789

В момента: 0


Плодова лудост

gabriel_sulis

Описание

Влезте в плодовата лудост и съберете колкото се може повече плодове. За целта трябва да ги събирате по три или повече във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-добре се представите толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4781

В момента: 0


Маунт Ръшмор мозайката

Описание

Целта на играта е да възстановите в цялостен вид картинката на известната местност "Маунт Ръшмор". Изберете си трудност и се постарайте да наредите мозайката за възможно най-кратко време.

Играна: 1593

В момента: 0


Първа Предишна 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 Следваща Последна

19826 - 19838 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!