Всички игри | НовиНови игри


Воден пъзел

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да освобождавате подводните създания. За целта трябва да маркирате всички три или повече еднакви рибки с непосредствен контакт помежду си. Бъдете бързи и не позволявайте рибите да изпълнят целия аквариум.

Играна: 3141

В момента: 0


Ксоникс 3Д

vankizzle

Описание

Заградете нужното количество територия от игралното поле - за да преминете нивото. Докато го правите внимавайте да не се ударите в някое от топчетата, такова да пресече линията на ограждане преди да сте я затворили или самите вие да го направите. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси.

Играна: 3142

В момента: 0


Магазин за дискове 2

vankizzle

Описание

Отворете свой собствен магазин за дискове. Изберете вярното място изградете го от нулата. Развивайте се, разраствайте се и отваряйте нови магазини.

Играна: 1593

В момента: 0


Скрити числа Нова година

1nikito_sss

Описание

Присъедините се към тържеството по случай новата година. Открийте всички места на които се крият числата от 1 до 20. Имате 5 минути на разположение.

Играна: 4024

В момента: 0


Сладко свързване

vankizzle

Описание

В тази игра трябва свързвате всички предмети в четири странни, правоъгълни фигури, като целта ви е във всеки ъгъл на фигурата да има еднакъв предмет. Изкарайте максимално количество точки за ограниченото време.

Играна: 3143

В момента: 0


Различни видове

vankizzle

Описание

Опитайте се да намерите изход от този лабиринт. Но, за да го направите ще се наложи да претърпите множество метаморфози.

Играна: 3998

В момента: 0


Квадратни усмивки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички квадратни усмивка. За целта трябва да кликвате върху еднаквите усмивки с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече усмивки премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 3144

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел ястреб

Описание

В тази игра идеята е да подредите за възможно най-кратко време пъзела. Местенето на части от пъзела става с цъкването върху тях и те се местят на свободното поле от пъзела.

Играна: 468

В момента: 0


Шоколадовата къща

elitooo666

Описание

Шоколадовата къща е направена от различни лакомства. За да видите, наредете еднаквите сладкиши по 3 в ред или колона.

Играна: 11678

В момента: 0


Събиране на яйца

nihilisto

Описание

Съберете яйцата, които е снесла кокошката. Групирайте ги поне по 3 от един и същ цвят. Не допускайте да стигнат до долната част на екрана.

Играна: 3862

В момента: 0


Кулите в света

vankizzle

Описание

Кулите в света е забавна пъзелна игра, в която задачата ви е да постройте кула от метални свръзки. За да преминете всяко едно ниво, ще трябва да изпълните желания размер от играта. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4905

В момента: 0


Хелоуин любовен елексир

vankizzle

Описание

В навечерието на Хелоуин помогнете на вещицата да приготви любовен елексир. Съществуват 7 разлики между двете картинки - открийте ги!

Играна: 3146

В момента: 0


Плъзгащ се пъзел гладни жаби

Описание

В тази игра разполагате с една забавна картинка на три пригладнели жаби. След като стартирате играта пъзела се разбърква и вашата задача е да го възстановите в цялостен завършен вид.

Играна: 468

В момента: 0


Първа Предишна 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 Следваща Последна

19735 - 19747 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!