Всички игри | НовиНови игри


Африка

nihilisto

Описание

Кой ще се справи най-добре по география? Още една част от поредицата този път за Африка. Посочи къде се намират държавите.

Играна: 11631

В момента: 0


Комбиниране на букви

vankizzle

Описание

Изберете си ниво на трудност, между думи с 4 букви до такива с 7. След това ще ви бъде предоставен набор от две различни комбинации от букви. Изберете тази, от която мислите че може да направите повече думи. След това се опитайте са подредите колкото се може комбинации, като след всяка чудовището ще изяжда по една буква.

Играна: 3101

В момента: 0


Шах

Описание

В тази игра може да пробвате и подобрите уменията си в играта шах. Мислете и бъдете внимателни не позволявайте на компютъра да ви хване неподготвени. Матираите го преди той да матира вас.

Играна: 47131

В момента: 0


Ке.Ка.Та.

Описание

В тази игра трябва да намирате скрити думи из разпръснатите безразборно букви. Колко по дълга е думата толкова повече точки ще ви донесе. След намирането на думите ги маркирайте с мишката.

Играна: 1485

В момента: 0


Математически скейтборд

vankizzle

Описание

Като тийнейджър, за вас е важно да се забавлявате възможно най-много. Покажете умения си със скеитборда в тази математическа игра. Упражнявай аритметика си. За да преминете през нивата, ще трябва да дадете отговора на задачите в подходящият момент.

Играна: 2496

В момента: 0


Силует

vankizzle

Описание

Напишете последното име на човекът, чиито силует виждате. Ако не можете да го отгатнете - използвайте подсказката. В случай че отново не можете да го познаете - преминете на следващият.

Играна: 3271

В момента: 0


Бананова закуска

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да откривате думи сред на пръв поглед безразборно разхвърляните букви. Бъдете максимално наблюдателни и бързи, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 2039

В момента: 0


Пъзела на маймуната

vankizzle

Описание

В тази игра ви очакват поредица от логически изпитания. За да ги преминете ще трябва да внимавате и да четете какво точки се иска от вас. Колко по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2036

В момента: 0


Близкият Изток

matrak_

Описание

Покажи познанията си по география. Виж държавата, която е изписана и я посочи върху картата. За всеки грешен отговор ти се отнемат по 5 точки.

Играна: 3276

В момента: 0


Азбучен катерач

vankizzle

Описание

Целта ви е да се изкачите на върха, преди това да направи другият катерач. За да го направите, трябва да изпишете серия от думи в рамките на определено време за всяка една от тях. Ако не се справите в рамките на времето - се връщате стъпка назад, ако другият катерач ви изпревари на върха - започвате играта от начало.

Играна: 3991

В момента: 0


Канада

matrak_

Описание

Игра, за най-любознателните. До каква степен познавате Канада и нейното административно деление. Посочете на картата търсената дестинация.

Играна: 1457

В момента: 0


Спелуване

nihilisto

Описание

Време е да си припомним как се изписват някои неща на английски език. Сложете най-подходящата сричка, за да получите някоя от думите.

Играна: 8501

В момента: 0


Двойни цифри

vankizzle

Описание

На вниманието на всички деца, игра с която да упражните математическите си умения като добавяте или изваждате дадените числа.

Играна: 3874

В момента: 0


Първа Предишна 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 Следваща Последна

19189 - 19201 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!