Всички игри | НовиНови игри


Малък паяк

vankizzle

Описание

Това малко паяче иска да стигне до паяжината си. Но го очакват много препятствия. Помогнете му да си направи път по който да мине.

Играна: 1791

В момента: 0


Бягство от коледните стаи

Описание

В тази игра трябва да измислите начин за бягството си от къщата, в която се намирате. Обиколете и съберете всичко полезно, след това измислете как и къде да го използвате.

Играна: 8479

В момента: 0


Час пик

thelioness

Описание

Преценете как трябва да преместите паркиралите коли, така, че да изкарате жълтата кола. Намерете най-краткият път, за да се измъкнете от различните ситуации.

Играна: 8469

В момента: 0


Гангнам ТаТаТа

vankizzle

Описание

Всички знаем Гангнам стила и колко труден е за танцуване. Помогне на известния изпълнител на супер хита да намери подходящи платформи за своя танц. Бъдете внимателни, защото трябва да използвате всяка дадена ви от играта част и нито една не трябва да падне.

Играна: 1533

В момента: 0


Нейро мрежа

vankizzle

Описание

Използвайте предметите от менюто и ги разположете така, че топчето да достигне крайната си цел. Белите му влияят независимо от цвета му, докато всички останали само ако топчето има същия цвят. Тези със символ "=" могат да сменят цвета му ако вече притежават някакъв и то премине с друг.

Играна: 1017

В момента: 0


Спасителят на принцесата

vankizzle

Описание

В миналото по земята бродели много дракони, които отвличали принцесите и ги затваряли в кули. Помогнете на един от героите да освободи тези принцеси. Стреляйте по кулите, в които са затворени и ги хванете докато падат от тях. Внимавайте да не ги нараните, по време на спасението им.

Играна: 1017

В момента: 0


Един шанс

vankizzle

Описание

След шест дни, всяка самостоятелна клетка на Земята ще бъде мъртва. Имаш само един шанс! Излез навън и се опитай да спасиш Земята.

Играна: 3294

В момента: 0


Лудите капки вода

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да напълните и премахнете всички балончета пълни с вода. За целта пълнете балончетата така, че като се пръснат да напълнят възможно най-голям брой от другите балончета.

Играна: 3295

В момента: 0


Самурай

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на самурая да изпълни всичките си мисии. За целта трябва да прерязвате блока на правилни места, за да може да влезе в очертанията на листа. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1015

В момента: 0


Лабиринт

elitooo666

Описание

Обичате ли лабиринтите? А, ще успеете ли да се измъкнете, ако попаднете в такъв. Вгледайте се внимателно за правилният път.

Играна: 2129

В момента: 0


Охлювът Боб

vankizzle

Описание

Боб е охлюв, който се нуждае от нов дом. Използвайте всички съоръжения, които са ви дадени, за да го насочите към новия му дом.

Играна: 32987

В момента: 0


Златото на Ацтеките

vankizzle

Описание

Съберете цялото злато скрито преди стотици години от великия народ на Ацтеките. За целта обаче трябва да решите математическите задача, поставени като трудност от Ацтеките. Трябва да цъкнете така златото, че да получите числото 9, но винаги имате стартово число, с което трябва да се съобразявате.

Играна: 8457

В момента: 0


Първа Предишна 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 Следваща Последна

18747 - 18759 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!