Всички игри | НовиНови игри


Давай давай пчеличке

vankizzle

Описание

Вече е време за събирането на меда. Помогнете на медните пити да стигнат до кофата. Използвайте предметите, които са ви дадени, за да направите път.

Играна: 4334

В момента: 0


Учителят Ним

nihilisto

Описание

Ще успеете ли да победите учителят Ним? Можете да взимате колкото пожелаете камъни от всеки хоризонтален или вертикален ред. Целта е последният камък да остане за вас.

Играна: 4871

В момента: 0


Уцели змиите

vankizzle

Описание

Използвайте оръдието, за да стреляте по змиите. Целта е да ги уцелите всичките, преди нещата да са излезли извън контрол.

Играна: 4870

В момента: 0


Бягство от кораба на обречените

vankizzle

Описание

Лудият учен отново е успял да те залови. Намери начин да избягаш от корабът на обречените. Потърси предмети, които може да използваш.

Играна: 4867

В момента: 0


Превъплъщение 6

vankizzle

Описание

Върни се обратно в света на хората и доведи последната избягала душа обратно в ада! Не искам извинения, затова реши последователно загадките.

Играна: 4866

В момента: 0


Ледена епоха

nihilisto

Описание

Помогни на праисторическия човек да си намери леговище, храна и да създаде семейство. Прави комбинации от действия, които да решават проблемите му.

Играна: 4865

В момента: 0


Вампирска физика

vankizzle

Описание

Опитайте се да превърнете всички хора във вампири. Избягвайте свещениците и чесъна. За да постигнете тази цел премахвайте подходящите дървените предмети, в точни момент.

Играна: 4340

В момента: 0


Симетрия

vladislav_haralampiev

Описание

Красотата е симетрия, поради това, вашата задача в тази игра е да възстановите красотата във всяко едно ниво. За целта премахнете правилните компоненти, в правилния ред и от двете страни на игралния екран. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 782

В момента: 0


Скелтер

vankizzle

Описание

Скелтер е забавно куче в балон, който е пълен с кислород и му попречи да се удави веднага, ако падне. Намерете изхода от всяко ниво, като използвате различните по цвят балони. Те ще активират някои от лифтовете в играта, в зависимост от цвета им.

Играна: 907

В момента: 0


Обикновен контурен лабиринт

WoomKoda

Описание


В тази игра вашата задача е много трудно и за някой дори невъзможна - трябва да избягате от контурния лабиринт. Използвайте вашата логика и методи, които сте чували. Нямате време, нито точки, представете си само, че настина сте в него.

Играна: 784

В момента: 0


Сънят на илюзиониста

vankizzle

Описание

Имало едно време един велик фокусник, който забавлявал хората със своите номера и илюзии. Но когато любимата му си отишла от този свят, той престанал да изнася представления и загубил воля за живот. Докато една нощ сънувал сън...

Играна: 4347

В момента: 0


Преоткрий усмивката

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на хората да преоткрият своята усмивка. За целта използвайте експлозивите да свалите усмивката до обозначеното от играта ниво. Внимавайте да не нараните хората.

Играна: 4353

В момента: 0


Гробница 2

saske966

Описание

Целта е да разгадаете мистерията и да избягате от гробницата. Не губете от времето си, а търсете предмети които да използвате за бягството.

Играна: 4353

В момента: 0


Първа Предишна 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 Следваща Последна

18487 - 18499 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!