Всички игри | НовиНови игри


Св. Патрик двойки 2

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате паметта си. Запомняйте всяка обърната карта и ги събирайте по двойки. Задачата ви е да премахнете всички карти с минимален брой кликвания.

Играна: 277

В момента: 0


Търсенето на четирите момчета 3

Описание

Целта на играта е да откриете четирите момчета, който се крият някъде из играта. Огледайте внимателно и когато намерите някой щракнете върху него, за да го хванете.

Играна: 1874

В момента: 0


Математически съвпадения

houscheto

Описание


За да преминете към следващо ниво, трябва да изпълните условието, което е изписано отстрани в дясно в блокчето в рамките на 2 минути. Успех от мен!

Играна: 11389

В момента: 0


Причинност 4

vankizzle

Описание

Целта на играта е да създадете серия от действия, които да доведат до смъртта на всеки стикмен в нивото. Единственото условие е, че никой от тях не трябва да види смъртта на друг стикмен.

Играна: 2440

В момента: 0


Космическо бягство

saske966

Описание

След техническа неизправност в контролната система, целият кораб избухва в пламъци. Опитайте се да избягате преди всичко да се е превърнало в пепел.

Играна: 2442

В момента: 0


Къща за мишки

vankizzle

Описание

В една къща за мишки трябва да има наистина много сирене и точно такъв е случая в тази игра. Проблемът, е че прекрасното сирене се пази строго от един котарак. Измъкнете сиренцето от котката и го преведете до мишката. По пътя си не пропускайте нито една звезда.

Играна: 2442

В момента: 0


Направи връзка

neredovniq

Описание

Игра за най-бързите! Направете връзка между еднаквите фигури, като по този начин се опитате да елиминирате всички, преди да е свършило времето ви.

Играна: 49733

В момента: 0


Щастливи маймунки 4

Описание


В тази клик игра трябва да извършите поредица от правилни действия, за да направите всички маймунки щастливи. Целта е да го направите за възможно най-кратко време.

Играна: 2443

В момента: 0


Тотемът 2

nihilisto

Описание

Втората част на играта "Тотемът". Разрушете чрез бомбата по такъв начин всички предметите, че тотемът да остане невредим.

Играна: 1108

В момента: 0


Сложна плетеница

vankizzle

Описание

Твоето хвърчило се е оплело на едно дърво и твоята задача е да го разплетеш. За целта не трябва да има пресичащи се линии.

Играна: 2444

В момента: 0


Пропадане в мината

vankizzle

Описание

Помогнете на таралежчето, любител на кристали да се измъкне след едно пропадане в дълбока мина. Ако събере кристалите от всяко ниво ще получите повече точки. Проправете му безопасен път до изхода от пещерната зала, за да премине в следващата, по пътя си към изхода.

Играна: 2445

В момента: 0


Патологично

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да съберете всички кръгчета. За целта трябва да изберете най-подходящия маршрут, защото не можете да преминавате повече от веднъж през един и същи блок. Мислете бързо и действайте.

Играна: 1701

В момента: 0


Намери предметите

vesilistra

Описание

Намерете предметите.

Играна: 49312

В момента: 0


Първа Предишна 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 Следваща Последна

18097 - 18109 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!