Всички игри | НовиНови игри


Фризьорски салон

Benjamin

Описание

Да проверим колко сте бързи и наблюдателни? Проникнете в салона на конкурента си и му отмъкнете клиентите. Намерете неща, които ще объркат прическите на хората. Пазете момчето, да не бъде видяно от бръснаря.

Играна: 11309

В момента: 0


Тио

vankizzle

Описание


Помогнете на Тио да се прибере вкъщи. За целта измислете най-добрия вариант, чрез който да премине всеки терен. Тио може да си сменя визията, така че не забравяйте да се възползвате.

Играна: 2956

В момента: 0


Без свободно място

nihilisto

Описание

Помогнете на Наташа и нейните приятели да се преборят с роботите, които искат да унищожат кралството. Събирайте предметите, които намерите.

Играна: 2956

В момента: 0


Бягство от бурята

vankizzle

Описание

Застигнати сте от снежна буря и скоро ще измръзнете от студ, ако не намерите подслон. Използвайте своята логика, за да влезете на топло.

Играна: 11297

В момента: 0


Смъртоносна отрова 3

vankizzle

Описание

Ти си в ролята на убиец, който трябва да проникне в съоръженията на компанията, за да научи истината. Действай бързо, но и внимателно, ако успешно да преминете всяка една трудна мисия.

Играна: 1495

В момента: 0


Бягство от замъка

1nikito_sss

Описание

Докато сте ловували с твоя баща си изгубил пътя в гората. Намери начин да избягаш от страшната гора. Използвай всеки предмет, който откриеш.

Играна: 11259

В момента: 0


Чудовищата трябва да умрат

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви e да се отървете от всички чудовища. За целта трябва да използвате различните по цветове и умения човечета. Колкото по-бързо се справите с всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за преминаването му.

Играна: 1494

В момента: 0


Приключението на Нефи

nihilisto

Описание

В това приключение сте крадци хванати и затворени от зъл крал заедно с вашите приятели. Намерете изход и избягайте.

Играна: 1494

В момента: 0


Спасете чудовищата ми

vankizzle

Описание

Помогнете на чудовищата да се измъкнат от клетките и капаните в нивата. Използвайте способностите им да преместват предмети, за да ги освободите и отворите път до портала, през който да се спасят. Избягвайте заредените сфери, защото те са смъртоносни за тях. Опитайте се да съберете възможно най-много звезди от всяко ниво.

Играна: 1494

В момента: 0


Изход 2

vankizzle

Описание

Можете ли да стигнете до финала? Не бързайте, а помислете, очакват ми много изненади и опасности. Вземете ключа и отворете вратата.

Играна: 2583

В момента: 0


Краш Бум Бенг

vankizzle

Описание

Краш, Бум и Бенг са три различни топчета, всяко притежаващо уникална способност. Краш може да избутва предмети, като се удря в тях. Бенг се взривява при досег и взривната вълна изблъсква предметите около него. Бенг има свойство подобно на Краш, но когато се удари в нещо, отскача в обратната посока. Използвайте трите различни топчета, за да премахнете цветните фигурки от всяко ниво.

Играна: 2957

В момента: 0


Верижна реакция

Описание

В тази игра задачата ви е да взривите кръга, който управлявате с мишката на колкото се може по-добро място. Целта ви е да предизвикате верижна реакция, с която да премахнете колкото се може повече кръгчета.

Играна: 331

В момента: 0


Убежище 2

vankizzle

Описание

Страх ли те? Ако да, тогава въобще не трябва да започваш играта. Но ако все пак искаш, потърси премети, които да ти помогнат да се измъкнеш от тази сграда.

Играна: 1771

В момента: 0


Първа Предишна 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 Следваща Последна

17954 - 17966 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!