Всички игри | НовиНови игри


Смъртоносна отрова 3

vankizzle

Описание

Ти си в ролята на убиец, който трябва да проникне в съоръженията на компанията, за да научи истината. Действай бързо, но и внимателно, ако успешно да преминете всяка една трудна мисия.

Играна: 1495

В момента: 0


Блок капка

big_sha

Описание

Помогнете на диамантчето да преодолее препятствията и да стигне до шахматното блокче. Има и доста трудни нива, затова бъдете съобразителни.

Играна: 4383

В момента: 0


Давай слънце

vankizzle

Описание

Премахнете всички облаци, като преминавате през тях. Внимавайте да не паднете. Нека слънцето достигне до всички. Когато стигнете до последния облак имате възможност да скочите от него - колкото по-близо сте до земята в момента който изчезне, толкова повече точки ще получите. Внимавайте обаче да не паднете преди това да се случи. Избягвайте да скачате и върху опасни за него неща.

Играна: 746

В момента: 0


Чудовищата трябва да умрат

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви e да се отървете от всички чудовища. За целта трябва да използвате различните по цветове и умения човечета. Колкото по-бързо се справите с всяко едно ниво, толкова повече точки ще получите за преминаването му.

Играна: 1494

В момента: 0


Приключението на Нефи

nihilisto

Описание

В това приключение сте крадци хванати и затворени от зъл крал заедно с вашите приятели. Намерете изход и избягайте.

Играна: 1494

В момента: 0


Спасете чудовищата ми

vankizzle

Описание

Помогнете на чудовищата да се измъкнат от клетките и капаните в нивата. Използвайте способностите им да преместват предмети, за да ги освободите и отворите път до портала, през който да се спасят. Избягвайте заредените сфери, защото те са смъртоносни за тях. Опитайте се да съберете възможно най-много звезди от всяко ниво.

Играна: 1494

В момента: 0


Менулис

nihilisto

Описание

Всичко е много просто, трябва да помогнете на човечето да продължава напред и да се измъкне от тази задънена улица.

Играна: 846

В момента: 0


Фотон зона

vankizzle

Описание

Открийте правилната последователност и местоположение да спуснете топките. Задачата ви е да поставите цветните топки в съответстващият им цвят кръгчета. За да спуснете избрана от вас топка трябва да я преместите до "Photon zome"

Играна: 2172

В момента: 0


Бягство от пирамидата

stevendorb

Описание

Искате ли да посетите древните пирамиди в Египет? Там, със сигурност е лесно да се влезе, но не и да се излезе. Очакват ви много приключения, преди да намерите изхода.

Играна: 6686

В момента: 0


Мисли и избягай

houscheto

Описание


Играе се с мишката.

Играна: 33488

В момента: 0


Доми Хами

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на момчето с чука. Неговата задача е да събере всички звездички на всяко ниво като разполага само с един удар на чука. Разположете на правилните места предметите, с който разполагате и преминете всяко ниво за минимален период от време.

Играна: 1675

В момента: 0


Черната страна

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да обърнете всички платформи от черната им страна. За целта трябва да кликнете върху тях и да задържите мишката до където трябва. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4386

В момента: 0


Извънземни в кутията

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да вкарате всички извънземни по кутии. За целта измислете правилния начин за премахване на дървените платформи. Опитайте се да изпълните мисиите с минимален брой кликвания.

Играна: 2170

В момента: 0


Първа Предишна 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 Следваща Последна

17473 - 17485 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!