Всички игри | НовиНови игри


Водопроводчик

nihilisto

Описание

Първа част на поредицата "Plumber". Свържи тръбите правилно до крайната, за да потече водата където трябва. Играе се за време!

Играна: 7847

В момента: 0


Изход 2

vankizzle

Описание

Можете ли да стигнете до финала? Не бързайте, а помислете, очакват ми много изненади и опасности. Вземете ключа и отворете вратата.

Играна: 2583

В момента: 0


Взриви на гъбите

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да измислите начин за отърваването от всички отровни гъби. За целта използвайте бомби, който са 3 разбера съответстващ на експлозията им. Изпълнявайте мисиите си с минимално количество бомби, за да получите повече точки.

Играна: 1491

В момента: 0


Пътища за мравки

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра трябва да помогнете на мравките в построяването на пътищата им. Пращайте мравките според плячката им в правилните дупки. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 20896

В момента: 0


Стинки Биин 2

vankizzle

Описание

Нашият приятел Стинки в ново приключение, този път в игра, подобна на класически Сокобан. Преместете статуите на съответните им места, като внимавате да не блокирате пътя.

Играна: 1490

В момента: 0


Пингвин падане

vankizzle

Описание

Помогнете на пингвина да хване рибката. Премахнете всички предмети, които му пречат.

Играна: 1489

В момента: 0


Овцата Доли

vankizzle

Описание

Помогнете на овцата Доли да се спаси от плен. За целта трябва да преминете успешно всяко едно ниво на играта. Открийте правилната поредица на действие и измъкнете Доли от всяка трудна ситуация, не забравяйте да събирате плодовете, за да получите бонус точки.

Играна: 3397

В момента: 0


Избегни войната

vankizzle

Описание

В тази игра народа на супер Марио се нуждае от помощ, за да оцелее след поредица от атаки. За целта ще трябва добре да скриете всички безпомощни хора. Измислете как най-рационално да използвате, дадените ви предмети.

Играна: 1488

В момента: 0


Добре дошъл в ада

nihilisto

Описание

Вие сте затворник! Една вечер се събуждате след лош кошмар! Разбирате, че трябва бързо да намерите начин да избягате от килията си и от затвора!

Играна: 3397

В момента: 0


Нишки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да свържете различните цветове топки посредством нишки. Бъдете внимателни и не позволявайте нишките да се преплитат. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3399

В момента: 0


Балони

vankizzle

Описание


В тази игра логическа игра трябва да спасите добрите балоните. За целта ги пуснете да летят свободно. Внимавайте да не попаднат на препятствия, който могат да ги спукат или задържат. Същевременно не позволявайте на нито едно лошо балонче да избяга.

Играна: 1486

В момента: 0


Забави и взриви пиратите

vankizzle

Описание

Използвайки бомбите направете така, че всички пирати да бъдат изхвърлени от игралното поле. Фитила в долният край на игралното поле ви показва колко време може да забавите. Внимавайте обаче да не отстраните съюзниците си.

Играна: 1484

В момента: 0


Първа Предишна 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 Следваща Последна

17369 - 17381 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!