Всички игри | НовиНови игри


В замъка на Дракула

1nikito_sss

Описание

Заключен си в замъка на Дракула. Това е едно ужасяващо място, от което трябва да намериш изход възможно най-бързо. Събери нужните неща и избягай.

Играна: 5868

В момента: 0


Колата на Хенди

promaster97

Описание

Хенди е един от Смърфовете. Неговото любимо занимание са колите. Помогнете му да сглоби собствената си кола, като постави една по една всички части.

Играна: 5844

В момента: 0


Бягство от музикалната стая

stevendorb

Описание

Докато сте търсили музикален инструмент и сте попаднали в капана на музикалната стая. За да избягате от нея е необходимо да намерите предмети, които да използвате.

Играна: 5837

В момента: 0


Бягство от хола

stevendorb

Описание

В момента когато искате да излезете от хола си, за съжеление виждате, че вратата е заключена. Търсете и използвайте различни предмети, за да си отключите вратата.

Играна: 5825

В момента: 0


Избягай от 13-ти етаж

vankizzle

Описание

Поредната страхотна игра на тема бягство. Този път сте сами на цял етаж. Единственият изход към свободата е всичко, което намерите и разберете къде да използвате.

Играна: 5821

В момента: 0


Бягство от деня на влюбените

Описание

Наредете първоначалния сравнително лесен пъзел и започнете своето приключение в опит за бягство от Деня на влюбените. Намерете всеки предмет, който може да ви е полезен и измислете как да ги използвате в бягството си.

Играна: 5820

В момента: 0


Добра памет- бягство 2

Описание


В тази игра задачата ви е да избягате от къщата, в която сте попаднали. За целта разгледайте внимателно навсякъде, открийте всичко, което може да ви е полезно и го поставете в инвентара. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5814

В момента: 0


Съкровището на Нептун

vankizzle

Описание

Съкровището на цар Нептун е заровено, дълбоко в морето. За да го откриеш, трябва да стигнеш изхода на лабиринта, който ти е подготвил.

Играна: 5813

В момента: 0


Клик игра дъга 2

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да откриете и цъкнете върху "Play" бутона. Това съвсем не е просто, трябва да извършите поредица от правилни действия, за да откриете търсеното.

Играна: 5811

В момента: 0


Механизъм 2

vankizzle

Описание

В тази игра физика, трябва да се опитате да разрешите този механизъм. С помощта на ножа разгадайте пъзела чрез разрязване на кабели и блокове.

Играна: 5807

В момента: 0


Открий сладоледа

1nikito_sss

Описание

Стая пълна със сладолед, мечта на много хора! Вижте видовете сладолед от списъка и посочете къде се намират в стаята.

Играна: 5793

В момента: 0


Попълни топчето

vankizzle

Описание

Малко зелено човече което пътува из космоса се нуждае от вас. Помогнете да постави сърцата на обозначените за това места.

Играна: 5788

В момента: 0


Бягство от чаената къща

Описание

Отивате ма гости, за да пиете чай. Изненадващо се будите няколко часа по късно заключени в къщата. Огледайте я внимателно и спокойно, намерете всичко което може да ви е полезно и открийте как да го използвате.

Играна: 5786

В момента: 0


Първа Предишна 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 Следваща Последна

16628 - 16640 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!