Всички игри | НовиНови игри


Прав срез

Описание

В тази игра имате мисията да направите точни срезове на правилните места, за да паднат всички цветни фигурки. С колкото по малко срезове преминете преминете нивото толкова повече точки ще ви даде.

Играна: 516

В момента: 0


Орбокс Б

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мигащото кубче да премине без всички препятствия без да падне в небесната бездна, за да стигне до изхода. За целта можете да го придвижвате със стрелките, но той няма да спре докато не срещне преграда. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2863

В момента: 0


Намери решение

vankizzle

Описание

Ето, едно предизвикателство за любителите на физиката. Помогнете на ябълката да стигне до главата на Айнщайн и да се роди следващата велика идея.

Играна: 2864

В момента: 0


Метална сила

vankizzle

Описание

Помогнете на мистър Метал да се добере до електрическият портал. Използвайте възможността за промяна на размерите на металните обекти, за да постигнете целта. Когато ги смалявате - ще получавате енергия, а когато увеличавате размера им, ще губите такава. Използвайте тази особеност, за да увеличите размерите на нужните предмети, за сметка на ненужните ви.

Играна: 1836

В момента: 0


Доставка на петрол 2

vankizzle

Описание

Високите цени на петрола са факт. Това е една основателна причина за измислянето на нов начин за доставката му. Помислете внимателно и намерете начин да пренесете петролния варел до обозначеното място на всяко ниво. Може да използвате ограничен брой предмети.

Играна: 1836

В момента: 0


Танцуващият вълк глава 6 епизод 3

nihilisto

Описание

Придружете Мег до стаята с арсенала в тайният военен комплекс. А, какво ще се случи след това играйте, за да разберете!

Играна: 516

В момента: 0


Операция на ръка 2

vankizzle

Описание

Ще се справите ли със сложната операция, предизвикана от неприятно счупване на кост в ръката. Преминете обучение от главната сестра преди опитате сами.

Играна: 30935

В момента: 0


Жилището на Фантома 7

vankizzle

Описание

Направлявай Хектор през дяволския лабиринт на Виолетовия Купол във къщата на Фантома!

Играна: 2867

В момента: 0


Кубчетата бобри

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на кубчетата бобри да се съберат. За целта трябва да извършите поредица от правилни действия, за да заведете големите бобри до малките. Пазете се от врагове и капани по пътя.

Играна: 1834

В момента: 0


Промяна 2 Предизвикателството

vankizzle

Описание

Стигнете до изхода от нивата за възможно най-малко време. За целта се прехвърляйте в огледалния свят, за да активирате различни механизми и преодолявате препятствията, които ви спират.

Играна: 2870

В момента: 0


Разширяващи се фигури

vankizzle

Описание

Всяка фигура може да се разширява няколко пъти.Трябва последователно да разширите фигурите в точния момент. Целта на играта е да достигнете хоризонталната линия.

Играна: 1833

В момента: 0


Линкс

vankizzle

Описание

Свържете цветните блокчета, като правите път с техния цвят помежду им. За целта кликнете на дадено блокче и ще почнете да чертаете път с неговият цвят. Когато имате само едно блокче от даден цвят, трябва да го свържете със самото него. В някои нива ще сте ограничени от към дължината на връзките, които може да правите.

Играна: 1833

В момента: 0


Пилешка къща 2

vankizzle

Описание


В тази игра ще имате за цел да унищожете кокошките и яйцата им с възможно най-малко удари по дървените и стъклени предмети. Червените кокошки могат да пострадат само ако нещо падне върху тях, но не и ако те паднат от високо. При сините е обратното, а жълтите и от двата начина. Допълнително точки носят и унищожените кристали.

Играна: 2870

В момента: 0


Първа Предишна 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 Следваща Последна

16316 - 16328 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!