Всички игри | НовиНови игри


Пасианс Коли 2

nihilisto

Описание

Пасианс "Коли 2". Изберете тесте и бързо наредете картите. Редете ги от най-голяма към най-малка, като редувате боите.

Играна: 1110

В момента: 0


Нестор солитер

nihilisto

Описание

Играта започва с 6 колони по 7 карти и още 10 карти под колоните. Целта е да следите за еднакви двойки карти. Ако, обаче някоя карта е затисната от други, не може да я използвате.

Играна: 1107

В момента: 0


Митерия

nihilisto

Описание

Митерия е игра на карти, в която използвате различни стратегии в мисловни битки срещу опонента си. Изследвайте силата на петте цвята.

Играна: 1100

В момента: 0


Пасианс Празно място

Описание

В този пасианс трябва да подредите картите така, че във всяка редица да бъдат от една и съща боя във възходящ ред от 2 към Поп.

Играна: 1972060

В момента: 0


Рекорд: 60000 на Vlady61 | Класация

Супер Хълк

vankizzle

Описание

Супер Хълк впряга своите изключителни таланти, за да усъвършенства умението си в управлението на мотор. Помогнете му, като го напътствате правилно по различните писти. Бъдете внимателни и не падайте от мотора.

Играна: 1017

В момента: 0


Моторно унищожение

vankizzle

Описание


Усетете адреналина на състезанията и проверете вашите шофьорски способности на мотопистата. Покажете вашата бързина и ловкост и спечелете състезанието с мотоциклети. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1816

В момента: 0


Товарен камион

vankizzle

Описание

Намерихме ново находище на руда. За да я пренесем до зоната за преработка ни е необходима твоята помощ. Подкарай камиона и достави рудата.

Играна: 2177

В момента: 0


Кралят на дрифта

vankizzle

Описание

Усетете адреналина във всяка част от тялото ви! Време е да покажете кой е най-големият майстор на дрифт с кола. Покажете всичко, което можете.

Играна: 25920

В момента: 0


Мултиплеър дрифт

vankizzle

Описание

В играта може да изберете игра сам или с приятел срещу компютъра. Целта е да завършите първи във всяко от състезанията, като в същото време направите определено количество точки. Тях ще получите за дрифтенето, което правите. Колкото по-продължително е - толкова повече точки ще получите.

Играна: 3244

В момента: 0


Състезателни мускули

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите рали състезание и да премерите вашата сила и бързина с противника. За целта трябва да покажете вашите шофьорски умения и ловкост и да изпреварите останалите състезатели с внимателни маневри.

Играна: 5503

В момента: 0


Къмпинг рейс

vankizzle

Описание

Президентските избори в САЩ са в разгара си. Войната за гласове се води на пълна пара и всичко зависи от това кой ще стигне първи. Изберете си на кой кандидат за президент ще помагате и спечелете всички състезания по пътя си.

Играна: 1064

В момента: 0


Паралелен паркинг

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете колата на оказаното от играта място. За целта бъдете максимално бързи и внимателни, но същевременно не забравяйте да спазвате закона и внимавайте да не повредите скъпия автомобил.

Играна: 303

В момента: 0


По скалите

vankizzle

Описание

Избери любимият си камион и започни да се състезаваш, преминавайки през различни препятствия, без да се стига до сблъсъци.

Играна: 3244

В момента: 0


Първа Предишна 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 Следваща Последна

14522 - 14534 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!