Всички игри | НовиНови игри


Пасианс Бяла глава

nihilisto

Описание

Подредете картите от всички бои от Асо до Поп. Подреждайте картите от един цвят. Най-горната карта на всяка колона може да се мести на друга или в тестетата.Картите от една боя и подредени в правилен ред могат да бъдат местени на веднъж. Празните колони могат да бъдат запълвани с всяка карта или с поредни карти от една боя. Можете да отваряте само по една карта от тестето. Няма прераздаване.

Играна: 32825

В момента: 0


Пасианса на победителите

vankizzle

Описание

Ако се чувствате истински победители то това е пасианс точно за вас. Подредете картите като се съобразите с тяхната сила и цвят. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите максимален брой точки.

Играна: 32284

В момента: 0


Пасианс дует

vankizzle

Описание

Целта в играта е да премахнете всички карти. Комбинирайте двойки еднакви по стойност, независимо от цвета си карти, за да изчезнат. След като махнете горния ред карти, ще се отворят тези под тях.

Играна: 32208

В момента: 0


Слънчев солитер

vankizzle

Описание

Един интересен солитер. Поставайте на празните места, само карти, които са с една и съща стойност. Целта е да премахнете всички карти от дъската.

Играна: 31881

В момента: 0


Хамлет солитер

nihilisto

Описание

Увлекателен, но същевременно и труден пасианс. Опитайте се да подредите всички карти в последователност. От всеки ред може да местите само последната карта.

Играна: 31507

В момента: 0


Пасианс графити

Описание

В тази игра трябва да подреждате картите една върху друга. Целта е в края на играта да няма останали карти. При подредбата на картите има значение само силата им.

Играна: 31490

В момента: 0


Почачило

nihilisto

Описание

Вижте колко е сборът на отворените карти, след това се опитайте да познаете дали следващата двойка ще е по-висока или по-ниска.

Играна: 1330

В момента: 0


Клондайк свободни клетки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти като се съобразявате с тяхната сила и цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 30955

В момента: 0


Карт мания

vankizzle

Описание

Подреждайте картите в последователност или в низходящ или във възходящ ред. Отворете и използвайте всички карти от екрана.

Играна: 30073

В момента: 0


Бърз Колорадо солитер

nihilisto

Описание

Опитайте се подредите всички карти в осемте колони. В първите четири от поп до асо, а в другите от асо до поп. Използвайте картите на игралното поле.

Играна: 71174

В момента: 0


Паяк пасианс 2

Описание

В тази игра трябва да подредите пасианса, като внимавате за цвета и силата на картите. В края на всяка ниво вие трябва да имате четири завършени колони от карти.

Играна: 29760

В момента: 0


Пасианс Маями

nihilisto

Описание

Страхотен пасианс с приятна музика и геимплей. Целта е да премахнете всички карти от екрана. А, как да стене това? Като намерите картите, които са еднакви или с една по-големи или по-малки по стойност.

Играна: 4995

В момента: 0


Хелоуин пасианс

hristinchet0

Описание

Подреждайте хелоуинския пасианс бързо, но и внимателни. Сортирайте картите като вземате предвид единствени тяхната сила. Може да слагате една върху друга само карти който са с една единица по-силни или по-слаби.

Играна: 29435

В момента: 0


Първа Предишна 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 Следваща Последна

14249 - 14261 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!