Потребителски | НовиНови игри


Меча арена

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в едно истинско страшилище на мечата арена. За целта не се огъвайте пред нито един враг по пътя си и преодолявайте всеки един със замах.

Играна: 810

В момента: 0


Меча на Орион

vankizzle

Описание

Колко кораби можете да унищожите? Участвайте в тази космическа сага! Бъдете най-добрият капитан и се борете до последно с противниците си!

Играна: 627

В момента: 0


Меченосец

nihilisto

Описание

Малка флаш игра от филма "Мечоносец". Ще трябва много да се потрудите, за да избягате. Търсете предмети, които по логически път да използвате.

Играна: 991

В момента: 0


Мечета обичащи торти

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малките сладки мечета да изядат възможно най-голямо количество торта. За целта премахвайте всички еднакви парчета от тортата с непосредствен контакт помежду си. Колкото повече парчета премахнете с едно кликване, толкова по-голямо парче ще отиде при мечето.

Играна: 4772

В момента: 0


Мечето Барианс

vankizzle

Описание


Помогнете на мечето Барианс да изпълни мисията си. За целта трябва да пребродите горите и полята и да убиете врага. внимавайте да не станете тяхна жертва или да паднете в някоя пропаст.

Играна: 980

В момента: 0


Мечето Оги на път за Плутон

vankizzle

Описание

Мечето Оги иска да отиде на Плутон и неговата приятелка намира ракета, която той може да използва. Сега обаче има нужда от вашата помощ за да изпълни мечтата си. Ще се включите ли в космическата мисия, управлявайки ракетата така, че да достига възможно най-високо. След всеки опит ще може да правите подобрения по нея, със спечелените пари.

Играна: 507

В момента: 0


Мечето Теди

vasi_va_si

Описание

Мечето Теди има най-различни хобита. Той си събира снимки от всяко едно от тях, проблема идва, че те са изключително разхвърляни. Помогнете на симпатичното мече да събере всички двойки картички заедно. С колкото по малко кликвания се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 5294

В момента: 0


Мечешки магазин за плодове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на мечката да си събере колкото се може повече плодове. За целта трябва да ги въртите така, че да се събират по три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду си.

Играна: 7079

В момента: 0


Мечешки риболов

1nikito_sss

Описание

Да помогнем на мечката да си набави храна чрез стрелба в кубчета лед и освобождаване на рибите, които са замразени. Не забравяйте, че имате ограничен брой топки. Използвай тези топки разумно, за да минеш през нивата.

Играна: 3678

В момента: 0


Мечешки риболов

1nikito_sss

Описание

Ето, така се хваща риба! Помогнете на мечока да развие своя бизнес, като изпълните поръчките на клиентите си и съберете максимален брой точки.

Играна: 3346

В момента: 0


Мечи танк

vankizzle

Описание

Една мечка е готова на всички за да запази своя дом в безопасност. Помогнете в управлението на танка, до който се е добрала мечката. Унищожете всеки противник и не оставайте да стигне до къщичката ви.

Играна: 919

В момента: 0


Мечка в тъмницата

vankizzle

Описание

Една мечка е заключена в тъмница. Помогнете и да избяга от там. Използвайте силата на логиката си и катераческите си умения.

Играна: 684

В момента: 0


Мечка и котка

varkulak

Описание

Изтрелвайте топки, така, че да се елиминират по 3 или повече в един и същ цвят. Не допускайте спиралата от топки да стигне до края.

Играна: 9029

В момента: 0


Първа Предишна 858 859 860 861 862 863 864 865 866 Следваща Последна

11194 - 11206 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!