Потребителски | НовиНови игри


Марио сноубордист

vankizzle

Описание

Помогнете на супер Марио в новото му приключение със сноуборд. Начертайте му възможно най-правилната траектория, за да събере всички ценно по пътя си и да стигне до принцесата. Пазете се от злите същества по пътя си.

Играна: 1386

В момента: 0


Марио Сняг

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да измине възможно най-голямо разстояние без да бъде блъснат от някоя кола.

Играна: 898

В момента: 0


Марио среща принцеса Пийч

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да премине през препятствията, които го делят от неговата любима - принцеса Пийч. Опитай да събереш колкото се може повече от сърцата, за да докаже Марио колко е голяма любовта му.

Играна: 628

В момента: 0


Марио срещу Зелда

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите едно невероятно състезание. Изберете от коя страна искате да сте и победете противника си без да се замисляте. Внимайте с предизвикателствата по пътя си и покажете вашата бързина и ловкост.

Играна: 1203

В момента: 0


Марио срещу зомбитата

vankizzle

Описание

Супер Марио е в беда. Обграден от множество зомбита той се нуждае от помощта ви, за да спаси живота си. За целта премахнете всяко зомби без да му позволявате да стигне до вас. Не забравяйте да събирате различните бонуси.

Играна: 3150

В момента: 0


Марио срещу чудовища

vankizzle

Описание

Известния на всички супер герой Марио има доста лошата чест да си има работа със зли чудовища. Помогнете му да защити всички яйца от нахалните чудовища. За целта целете точно всички чудовище преди да се домогнат до яйцата.

Играна: 135

В момента: 0


Марио стрелец 2

vankizzle

Описание

Марио трябва да се отърве от всички чудовища, за целта той възнамерява да застреля всяко едно. Проблемът, е че той не е особено точен. Помогнете и му да обстреля всички чудовища с ограничения брой муниции.

Играна: 1580

В момента: 0


Марио стрелец по балони

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на супер Марио да се отърве от всички балони на всяко едно ниво. Бъдете внимателни и не позволявайте на нито един балон да се измъкне.

Играна: 356

В момента: 0


Марио Състезание

hitplayer

Описание

Състезавайте се и победете противниците си, събирайте монетите и други награди.

Играна: 15229

В момента: 0


Марио тича към вкъщи

vankizzle

Описание

Помогнете на Супер Марио да се прибере вкъщи. Разбира се пътя до там няма да е лесен. Ще има много опасности и приключения.

Играна: 600

В момента: 0


Марио ТНТ

vankizzle

Описание

В тази игра супер героя Марио се нуждае от помощта ви, за да премине през безбройните препятствия изпречили се на пътя си и да стигне до любимата си. За целта заложете бомби на правилните места така, че Марио да стигне до възлюбената си.

Играна: 1500

В момента: 0


Мариса

1nikito_sss

Описание

Края на учебната година дойде! И след много часове над учебниците сега е време за тържество. Помогнете на Мариса да избере подходящи дрехи за повода.

Играна: 555

В момента: 0


Мария Пасианс

nihilisto

Описание

За всички дами с това име, вече си имате "собствен" пасианс. Опитайте се да наредите картите от асо до поп. Можете да движите само най-горната карта на всеки ред.

Играна: 4754

В момента: 0


Първа Предишна 839 840 841 842 843 844 845 846 847 Следваща Последна

10947 - 10959 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!