Потребителски | НовиНови игри


Мания за свързване

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много фигурки. За целта трябва да ги свързвате по три от вид, както по редове и колони, така и по диагонал. Бъдете максимално бързи, защото времето ви е ограничено.

Играна: 5040

В момента: 0


Мания за скачане

vankizzle

Описание

Едно усмихнато човече трябва да се справи с тежката задача да разбие купът от тухли. Присъединете се и вие към него.

Играна: 3584

В момента: 0


Мания Иконом

h2o_Rikki

Описание

Иконома на къщата има нужда от вас. Помогнете му да изпълни ежедневните си задължения и задачи, в противен случай ще бъде уволнен.

Играна: 4279

В момента: 0


Мания по забивки

vankizzle

Описание


Изживейте една невероятна състезателна мания за баскетболни забивки. За целта трябва да изпълните възможно най-много успешни изстрели в баскетболния кош. Колкото по-сръчни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1235

В момента: 0


Мания по избутване с монети

vankizzle

Описание

Пускайте монети в слотовете на машината, докато времето изтече. Целта ви е да избутате колкото се може повече монети и билети за награди. С избутаните монети ще можете да продължите да играете, а с билетите - да закупувате различни предмети от специалният магазин.

Играна: 1914

В момента: 0


Мания по папки

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички папки. За целта трябва да свързвате по три или повече еднакви по цвят, във всяка посока и по диагонал. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще печелите.

Играна: 6559

В момента: 0


Мания по паркиране

gabriel_sulis

Описание


Упражнете своите умения зад волана. Паркирайте поверения ви автомобил на посоченото от играта място. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, за да не повредите поверения ви автомобил.

Играна: 1438

В момента: 0


Мания по понички Тайната рецепта

vankizzle

Описание

Организирайте работата на заведение, което иска да стане най-доброто място за понички в града. Подредете до, приемете клиентите и им пригответе желаните понички, за да останат доволни и да се върнат пак при вас.

Играна: 1013

В момента: 0


Мания с червейчета

vankizzle

Описание

Използвайте чука си, за да ударите определено количество червейчета, излизащи от дупките, преди времето да изтече. Различните видове от тях имат различни особености, като това че едни трябва да бъдат ударени по веднъж, а за други трябват по два удара. Трети ще крадат от парите ви. Освен червейчетата събирайте и различни бонуси, като пари - с които да купите подобрение или часовници, които да ви дадат допълнително време за изпълнение на задачата.

Играна: 2770

В момента: 0


Манията на Марионет

vankizzle

Описание

В ресторанта Рататуи, Лингуини не може да готви, но мишока Реми може. Ако работят заедно, могат да бъдат най-добрите готвачи в цял Париж.

Играна: 5392

В момента: 0


Манхатънско момиче

iv4encity

Описание

Обградете с необходимият моден лукс това манхатънско момиче. Погрижете се за прическата, грима, дрехите и всичко останало.

Играна: 2015

В момента: 0


Маратон

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на бегача да премине цялата дистанция, за възможно най-кратък интервал от време. Не забравяйте по пътя си да събирате всички бонуси, за да получите повече точки.

Играна: 2867

В момента: 0


Маратон

nihilisto

Описание

Помогнете на кравата да се прибере. За да го направите трябва така да разположите стрелките, че тя да стигне успешно в къщи движейки се по тях.

Играна: 2873

В момента: 0


Първа Предишна 832 833 834 835 836 837 838 839 840 Следваща Последна

10856 - 10868 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!