Потребителски | НовиНови игри


Малкият готвач

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия готвач да премине през лабиринта успешно. За целта ще трябва да съберете всички монети и други бонуси. Бъдете внимателни и не позволявайте на камионите да ви сгазят.

Играна: 615

В момента: 0


Малкият дракон

vankizzle

Описание


Може би си мислите, че дракони не съществува. Грешите, има един останал и той се нуждае от вашата помощ, за да оцелее. Прелетете колкото се може по-голяма дистанция и се пазете от препятствията по пътя.

Играна: 983

В момента: 0


Малкият Кой

vankizzle

Описание

Помогнете на малкият Кой да премине през всички нива на играта. Въпреки завидния си интелект Кой изпада в поредица от на пръв поглед безизходни ситуации. Докажете, че такова понятие не съществува и отведете Кой до лампата.

Играна: 384

В момента: 0


Малкият ловец на призраци

vankizzle

Описание

Помогнете на Блейн да отстрани всички призраци, които тормозят хората от неговият град. Макар и малък, той изобретява устройство, което му позволява да ги залови. След като хване всички призраци от нивото ще се отвори портал за следващото. Преминете го преди времето да изтече. Не оставяйте призраците да се доближават прекалено до вас, защото ще отнемат от живота ви.

Играна: 1766

В момента: 0


Малкият моно

vankizzle

Описание

Тези мъници имат нужда от помощ, за да се съберат отново заедно. Завъртете платформата на различни страни, докато изпълните целта.

Играна: 3361

В момента: 0


Малкият принц

vankizzle

Описание

Малкия принц трябва да преодолее лабиринт пълен с откачени чудовища. Впуснете се в приключението с него, като опитвате да минете нивата за най-малко време.

Играна: 2587

В момента: 0


Малкият самурай

vankizzle

Описание

Проследете приключението на малкият самурай и се включете в него, помагайки му да премине препятствията и достигне следващото ниво. Използвайте хитрост и находчивост, за целта.

Играна: 952

В момента: 0


Малкият скиор

rossy

Описание

Анимирана картинка за оцветяване със зимен пейзаж. Малкият скиор се спуска по заснежените писти помогни му и направи всичко цветно!

Играна: 1551

В момента: 0


Малкият стрелец

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето и зайчето да съберат достатъчно плодове, стреляйки по тях. За да продължите напред трябва да уцелите 10.

Играна: 2271

В момента: 0


Малкият таралеж

saske966

Описание

Съберете всички малки таралежчета и след това се насочете към изхода. Бъдете бързи, за да не ви изтече времето.

Играна: 1680

В момента: 0


Малкия Шин Чан на колело

vankizzle

Описание

В тази игра малкия Шин Чан се нуждае от малко помощ в първите си стъпки в колоезденето. Помогнете на младия изследовател да не пострада в своето приключение. По пътя си не забравяйте да съберете всички бонуси.

Играна: 777

В момента: 0


Малко возило

vankizzle

Описание

В тази игра ви се дава възможността да покарате една наистина уникално по рода си мини купарче. Преминавайте през препятствията възможно най-бързо и поставете рекордни времена на всяка писта. Не забравяйте да събирате бонусите по трасето.

Играна: 2340

В момента: 0


Първа Предишна 826 827 828 829 830 831 832 833 834 Следваща Последна

10778 - 10790 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!