Потребителски | НовиНови игри


Маймунски плодове

vankizzle

Описание

Хвани с твоето гърне всички плодове които маймуната хвърля и ги съхрани в твоята кола.

Играна: 1917

В момента: 0


Маймунски приключения 2

hitplayer

Описание

Събирайте бананите и стотинките.

Играна: 10502

В момента: 0


Маймунски ритник

vankizzle

Описание

Използвайте научената в манастира техника на специални ритници, за да запратите маймунката възможно най-далеч. Уцелите точният момент, за да постигнете рекорд.

Играна: 472

В момента: 0


Маймунски танци

hitplayer

Описание

Направи перфектно изпълнение.

Играна: 2459

В момента: 0


Маймунско карате

vankizzle

Описание

Проведете специално обучение на маймунката по различни видове бойни изкуства. Накрая ще имате изпит върху всичко научено.

Играна: 979

В момента: 0


Маймунско питие

nihilisto

Описание

Маймунка - барман. Кой би се справил по-бързо? Никой!

Играна: 309

В момента: 0


Маймунско приключение

vankizzle

Описание

Далеч в дълбините на джунглата в едно място наречено Загадъчна земя всички млади маймуни могат да опитат късмета си и да намерят изгубеното съкровище. Това е вашият шанс да намерите съкровището и да се върнете вкъщи като най-богатата маймуна в джунглата.

Играна: 276

В момента: 0


Майор Джак

vankizzle

Описание

Помогнете на Майор Джак да спаси празниците, като елиминира всички зли елфи. Те са много агресивни и се опитват да погодят разнообразни номера. Събирайте разнообразните оръжия и бонуси - за да улесните изпълнението на задачата си.

Играна: 615

В момента: 0


Майстор в преминаване на лабиринти

vankizzle

Описание

Преминете през лабиринта, за възможно най-малко време. Съберете колкото се може повече от бонусите по пътя ви, но се пазете от опасните предмети, същества и силни удари в стената. Намерете изхода и ключа за него. Можете да прегледате нивото, но това ще ви струва 500 точки.

Играна: 235

В момента: 0


Майстор в разбиване на тухли

vankizzle

Описание

Разрушете всички тухли, използвайки топчето и стрелбата с лазер. Пазете се от вражеската стрелба. Събирайте различните бонуси, но се пазете от червените, които само ви отнемат предимството. Внимавайте за енергията и силата с която разполагате.

Играна: 3123

В момента: 0


Майстор готвач Кейн

vankizzle

Описание

Работите в кухнята на голям ресторант и поръчките направо валят. Отговаряте за изпичането на храната. Тя има няколко състояния, изобразени с лента. Бялата означава че е сурова и няма да получите точки за такава. Зеленото индикира че е готова за консумация - колкото повече е зеленото - толкова по-добра е тя. Червеното означава че е в перфектно състояние. Черното на жълт фон означава че храната започва да изгаря - колкото повече черно - толкова по-малко точки. Напълно черно - храната е изгоряла и не става за консумация - 0 точки. Опитайте се за приберете ястията в точния момент, за да получите колкото се може повече точки.

Играна: 301

В момента: 0


Майстор готвач от Боливуд

vankizzle

Описание

Впечатлете гостите в ресторанта си, като нарежете пред тях съставките за ястията, които са поръчали. Внимавайте да не направите това с продукти, които не са в менюто им.

Играна: 369

В момента: 0


Майстор готвач Роберто

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на майстор готвача Роберто на направи своя специалитет. За целта трбвя да съберете всички продукти летящи в сапунени балончета. Внимавайте, защото някой от тях могат да са много опасни.

Играна: 163

В момента: 0


Първа Предишна 815 816 817 818 819 820 821 822 823 Следваща Последна

10635 - 10647 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!