Потребителски | НовиНови игри


Ми Приключения

vankizzle

Описание

Помогнете на дребния Ми да събере всички цветни топки.

Играна: 120

В момента: 0


Островното приключение Спондж Боб

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Спондж Боб да премине всички премеждия докато е на своето островно приключение. Бъдете бързи и съобразителни, не позволявайте малкия палавник да изгори прекалено много пъти.

Играна: 1740

В момента: 0


Закуска

vankizzle

Описание

Помогнете на зайчето да събере всички моркови от екрана. Насочвайте го!

Играна: 189

В момента: 0


Приключение с катерици

vankizzle

Описание

Помогнете на катериците да си върнат обратно ядките. Продължете напред, съберете всички сърца и се пазете от враговете си.

Играна: 1739

В момента: 0


Страхотната пчела

vankizzle

Описание

Помогнете на малката земна пчела да събере всичкият мед от нивата. Внимавайте да не се удари в нещо по пътя си, както и да не се докосва до опасните пчели. Съобразете пътя си така, че нарастващите й размери със събраният мед, да не и попречи на придвижването.

Играна: 1983

В момента: 0


Паркирай самолета 2

vankizzle

Описание

Поемете контрол над приземилите се в летището ви самолети. Изведете ги от пистата за кацане, за да не стане инцидент и ги отведете към правилната стоянка. Когато бъдат готови - преведете ги безопасно към зоната за излитане. Обслужете ги възможно най-бързо - за да получите повече точки. Преминете през четирите нива, за да преминете към ново летище. Внимавайте да не ударите самолета в нещо, защото имате право само на три грешки.

Играна: 1985

В момента: 0


Правене на пица

malkata_miss

Описание

Хей, вие! Готов ли сте за правена на пица? Не се тревожете, не е толкова трудно. Изисква се само бързина и правилно изпълнение на поръчката.

Играна: 4395

В момента: 0


Ядосания

vankizzle

Описание


Помогнете на ядосаното човече да избяга надалеч. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства, като покажете атлетичните си умения. Внимавайте да не паднете в пропастта или да се набодете на някой шип.

Играна: 1985

В момента: 0


Зеления дракон

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия зелен дракон да премине през всяко препятствие и противник по трудния пък към съзряването. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който откриете.

Играна: 300

В момента: 0


Изстреляй котето

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да изстреляте котето на възможно най-далечно място. За целта го заредете и стреляйте с максимална сила. Внимавайте със заложените капани и знайте, че повечето ви помагат.

Играна: 1738

В момента: 0


Бомбандирай пуйките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички пуйки от всяко едно ниво. За целта се прицелете внимателни и взривете бомба възможно най-близко до нея. С колкото по-малко бомби преминете всяко ниво на играта, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1737

В момента: 0


Прибери пингвина

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на малкото пингвинче да стигне до вкъщи. За целта обаче ще трябва да изкачите доста голяма височина защото дома на не летящата птица е на високо. Бъдете внимателни и не падайте, защото имате ограничен интервал от време.

Играна: 1736

В момента: 0


Първа Предишна 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 Следваща Последна

21217 - 21229 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!