Потребителски | НовиНови игри


Командо 3

vankizzle

Описание

Командо 3 е стратегическа игра. Както във всяка друга стратегическа игра трябва да си създадете армия и да я управлявате, за да спечелите битката. В различните видове битки можете да спечелите по различни начини. В класически режим можете да спечелите като имате на бойното поле бойни еденици, които врага няма. В Deathmatch е същото, но можете да унищожите неговите войници. В King Of The Hill, трябва да вземете контрола на хълма в средата. В Capture The Flag трябва да вземете знамето и да го закарате в своята база. Прочете повече информация в играта.

Играна: 3273

В момента: 0


Наемният убиец 3

vankizzle

Описание


В този екшън сте в ролята на наемен убиец. Задачата ви е да убиете човека в зелено и след това да се измъкнете от мястото. Ще имате две супер способности. Едната е "бързо бягане" а другата "Невидим".

Играна: 1822

В момента: 0


Войници - атаката над Осама

vankizzle

Описание

Вие сте ръководител на отряд пехотинци и задачата ви е да изпълните специални мисии на вражеска територия. Използвайте войниците си, за да елиминирате терористите. Изберете правилната тактика, за да не загубите нито един от тях по време на мисиите.

Играна: 1822

В момента: 0


Аз срещу Земята

nihilisto

Описание

Вие сте учен който работи в секретна лаборатория, но нещо се обърква с опитните животни. Вие бивате ухапан от зъл мишок. Превръщате се в зомби. Развихрете се!

Играна: 3280

В момента: 0


Ядрена заплаха

vankizzle

Описание

Бързо, всичко е под огромна заплаха. Цялата сграда е натъпкана с експлозиви. Разполагате с малко време да намерите Лиз. Открийте червената врата зад, която е тя.

Играна: 1821

В момента: 0


Мабуши нинджа

hitplayer

Описание

Мабуши бе млад и щастлив нинджа преди Горбазаки да се влюби в неговата любима и да, я отведи. Сега Мабуши иска да намери своята любима и да си отмъсти.

Играна: 3282

В момента: 0


Среднощен отмъстител

vankizzle

Описание

Най-новия супер герой се нуждае от помощ, за да премине през поредица от изпитания. Накажете всички зли чудовища, който се изправят пред вас. По пътя си не забравяйте да събирате всички полезни предмети изпуснати от враговете ви.

Играна: 1819

В момента: 0


Обичан

vankizzle

Описание

Преминете през всички зони със статуи. Внимавайте по пътя да не паднете върху шипове или други опасни места, които да доведат до счупването ви.

Играна: 184

В момента: 0


Открития космос

vankizzle

Описание

Използвай дъската, за да задържиш кометите в играта. Спечели екстра комети и други бонуси като удряш по жълтите тухли. Не позволявай на кометите-топки да паднат защото ще ги загубиш. Другите екстра тухли ти дават различни бонуси като голяма дъска, малка дъска и други. Опитай се да минеш колкото можеш повече нива!

Играна: 3285

В момента: 0


Котка с наметало

vankizzle

Описание

Помогнете на котката с наметало да премине през нивата, събирайки колкото се може повече от монетите и плодовете. Избягвайте контакт с останалите обитатели, освен ако не скачате върху тях.

Играна: 1818

В момента: 0


Том и Джери се спускат

vankizzle

Описание

Едва ли има човек, който да не знае кои да Том и Джери. Помогнете на котаракът Том да догони Джери по склона. За целта трябва да се спуснете с количката и да избягвате всички препятствия по пътя си.

Играна: 1817

В момента: 0


Въздушно нападение

nihilisto

Описание

Вие сте пилот на малък кораб и имате специална мисия. Всички вражески самолети и кораби, трябва да бъдат унищожени! Впуснете се в тази междузвездна битка.

Играна: 3286

В момента: 0


Нинджа срещу зомбита 2

vankizzle

Описание


Помогнете на нинджата да надвие злото и да унищожи всички зомбита. За целта покажете бойните си умения и унищожете врага до последното останало зомби. Бъдете максимално бързи и внимателни, за да не станете вие жертвата.

Играна: 3287

В момента: 0


Първа Предишна 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 Следваща Последна

20177 - 20189 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!