Потребителски | НовиНови игри


На риболов с ядосаните пилета

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на ядосаните пилета в техния риболов. За целта трябва да оправлявате и двете въдици едновременно, за да можете да хванете повече плуващи прасенца, както и различни съкровища.

Играна: 4520

В момента: 0


Спасител

vankizzle

Описание

Спасете приятеля си от лапите на бандитите. Ще трябва да преминете през няколко вълни от престъпници докато стигнете до него.

Играна: 577

В момента: 0


Рояк 2

kat150

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете рояка топки атакуващи ви от всякъде. За целта трябва да ги избягвате с незащитената си страна и да ги премахвате с оръжието, с което разполагате.

Играна: 62

В момента: 0


Леденият храм

vankizzle

Описание

Всеки знае, че водата и огъня са смъртни врагове, но тази игра може да опровергае това твърдение. Помогнете на Водното момиче и Огненото момче да преминат заедно през всички препятствия, който ги очакват във ледения храм.

Играна: 4524

В момента: 0


Контрол

gabriel_sulis

Описание

Задачата ви в тази игра е да управлявате две подвижни платформи по такъв начин, че да не се удрят в други обекти. И двете платформи се управляват едновременно чрез стрелките. Внимавайте, защото имате ограничен брой животи.

Играна: 576

В момента: 0


Време за графити

Описание


Трябва да се движиш из града и да рисуваш графити по колите без да те хванат полицаите. Колкото по-бързо свършиш своята работа ще получиш златния ключ и ще минеш на следващото ниво.

Играна: 4526

В момента: 0


Туити чисти океана

vankizzle

Описание

Океанското дъно е толкова замърсено! Всеки хвърля, но никой не мисли за последиците. Туити се е заел да почисти цялата тази бъркотия. Помогнете му в това начинание.

Играна: 4527

В момента: 0


Корабът

vankizzle

Описание

Управлявай своя кораб и нападай противниковите легиони. Колкото повече вражески кораби унищожиш, толкова повече пари ще спечелиш за подобрения.

Играна: 575

В момента: 0


Кибершок

vankizzle

Описание

Футуристична игра, където трябва да оцелеете в 30 вълни от различни врагове под изстрелите на лазери, подобрения и бонуси. Имате и няколко стойности, които да следите, като здраве, гориво, скорост в тази завладяваща игра, докато сте се потопили в киберпространството под звуците на помпена оригинален. Може ли да оцелеете до края?

Играна: 575

В момента: 0


Войната на балоните

nihilisto

Описание

Премести се от един балон в полето на друг и да започват битките за балон резервоарите. Щетите от вражеските оръжия ще отслабят вашия резервоар. Ако ви ударят и вие нямате достатъчно събрани мехурчета, ще ви изхвърли на безопасния прилежащ балон-област.

Играна: 575

В момента: 0


Мегадрил

vankizzle

Описание

Съкровището е скрито дълбоко в недрата на Земята. Разполагате с 25 седмици, за да съберете възможно най-много пари. Използвайте парите за подобряване на Мегадрил.

Играна: 4549

В момента: 0


Пресечи галактиката

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно извънземно да премине цялата галактика, до колкото това е възможно. Бъдете внимателни като избирате компонентите на кораба. За да стигнете максимална дистанция ви трябва доста гориво и добра защита.

Играна: 574

В момента: 0


Първа Предишна 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 Следваща Последна

19592 - 19604 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!