Потребителски | НовиНови игри


Нужда от храна

sw3e7y_bear

Описание

В тази игра задачата ви да нахраните симпатичното чудовище обичащо бисквити. За целта обаче трябва така да режете бисквитата, че звездичките да не преминават през правия разрез. С колкото по-малко среза преминете всяко ниво, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2209

В момента: 0


Смърт в горящ килим

vankizzle

Описание

Нинджа килимте са в отчаяние, призрачната компания Гхкарпетс прави по-голяма печалба, отколкото те. За да предпазите нинджа килимите от банкрут, един от тях трябва да умре в горящ килим. По този начин той ще унищожи духовете, които притежават килими. Но това не е толкова лесно, колкото звучи.

Играна: 2209

В момента: 0


Орбитална защита

vankizzle

Описание

Осигурете защитата на периметъра около орбиталната станция. В него постоянно навлизат астероиди и вражески кораби. Вашата задача е сигурността й.

Играна: 2207

В момента: 0


Хвани къртицата

gabriel_sulis

Описание

Какво ще направите ако хубавата ви градина се напълни с къртици? Хванете един чук и издебнете всяка къртица да се покаже от дупката се. Направете колкото се може по-дълго комбо без да изпускате къртица.

Играна: 2207

В момента: 0


Малки кексчета

vankizzle

Описание

Притежавате малко магазинче за сладкиши. Пригответе на всяко от децата, десертите, които желаят. Бързайте, защото всеки ден има определен оборот, който трябва да постигнете.

Играна: 2206

В момента: 0


Прасчо събиране на мед

Flora2

Описание

Време е за събирането на реколтата. Помогни на Прасчо да изненада своя приятел Пух с гърне пълно с мед. Пази се от пчелите.

Играна: 2204

В момента: 0


Ядосани птици карамбол 3

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на ядосани птици да си открият половинки. За целта ги изстрелвайте с гигантската прашка и събирайте женските птици от всяко едно ниво.

Играна: 3676

В момента: 0


Хак Слаш Кроул

vankizzle

Описание

В тази РПГ игра имате на разположение над 10 раси с 12 възможни класа за всяка от тях. Всяка комбинация носи различни умения, магии и сили които да използвате срещу чудовищата и босовете във всяко ниво. Имате 6 различни слота за брони и голям инвентар в който да съхранявате получените предмети. С натрупването на опит ще получавате допълнителни точки, които да разпределяте за сила, издържливост, магии или знания. Вълнуващо приключение със стотици възможни варианти за развитие.

Играна: 3677

В момента: 0


Мечешки риболов

1nikito_sss

Описание

Да помогнем на мечката да си набави храна чрез стрелба в кубчета лед и освобождаване на рибите, които са замразени. Не забравяйте, че имате ограничен брой топки. Използвай тези топки разумно, за да минеш през нивата.

Играна: 3678

В момента: 0


Мляко паника

thelioness

Описание

Имате ли бързи реакции? Имате ферма с крави, които са яли нещо неизвесто и сега заради това произвеждат непрекъснато мляко. Съберете млякото преди да е станало твърде късно.

Играна: 3678

В момента: 0


Усмихната инфекция

vankizzle

Описание

Заразете всички тъжни топки с усмивка. Тези, които са в различен цвят от зелен, трябва да ги ударите по няколко пъти, за да станат жълти.

Играна: 2202

В момента: 0


Първа Предишна 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 Следваща Последна

18006 - 18018 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!