Потребителски | НовиНови игри


Бабето Бъстър

vankizzle

Описание

Бабата Бъстър се разхожда из града, като целта и е да събере възможно най-много пари удряйки хората. Пари има и на скрити места, които също трябва да вземе. Внимавайте да не попаднете на полицай и събирайте бонусите.

Играна: 2280

В момента: 0


Опасни асансьори

smileygamer

Описание

Помогнете на господина от тази игра да стигне възможно най-висок етаж. Всеки изкачен етаж ви дава бонус време, но ако то изтече играта свършва.Пазете се от постоянно движещите се асансьори докато се изкачвате по стълбите разположени в двата края на играта.

Играна: 3545

В момента: 0


Рояк 2

kat150

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете рояка топки атакуващи ви от всякъде. За целта трябва да ги избягвате с незащитената си страна и да ги премахвате с оръжието, с което разполагате.

Играна: 62

В момента: 0


Влакчето на смъртта

vankizzle

Описание


Изпитайте страха си и се впуснете в приключение с влакчето на смъртта. За да запазите живота си е необходимо да преодолеете всички препятствия по пътя си, като не забравяйте да взимате и предоставените ви бонуси.

Играна: 2277

В момента: 0


Съвместимост

vankizzle

Описание

Подравнете елементите, така че да се получи правилното изображение. Опитайте се да го направите с възможно най-малко ходове. Някои от елементите се движат независимо от останалите, но други са свързани по между си и ще трябва първо да ги наместите един спрямо друг, а след това и към общата картина.

Играна: 2276

В момента: 0


Малкия приключенец

vankizzle

Описание

Помогнете на малкия приключенец за завърши успешно всяко негово приключение. За целта бъдете внимателни и предпазливи. Пазете се от капани и неприятели. Не забравяйте да събирате златните ковчежета, за да получите повече точки.

Играна: 2276

В момента: 0


Падане 2

Moderator

Описание

Движете се бързо! Преминавайте през дупките и не позволявайте на топчето да стигне до върха на екрана, в противен случай ще ви притисне стената.

Играна: 3554

В момента: 0


Нелетящият

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на къртицата да премине през всеки свой коридор и да премахне нарушителите. За целта трябва да преминете през разнообразни зали, с различни бонуси в тях.

Играна: 3558

В момента: 0


Специално пътуване

vankizzle

Описание

Посети различни градове и техните забележителности като направиш обиколка на Европа. Целта е да спукаш голямата топка и по-малките балончета.

Играна: 2274

В момента: 0


Камион товарач 4

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да работите като товарач на камиони. За целта ви се дава едно малко магнитно багерче. Вие трябва да натоварите товара от всяко ниво на обозначеното място за възможно най-кратко време.

Играна: 2273

В момента: 0


Приключението на Мелон

jonass

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете всички нива, като по пътя си събирате пъпешите и жълтиците. Пазете се от врагове и се постарайте да изпълните мисиите си за възможно най-кратко време.

Играна: 3559

В момента: 0


Весели лица

Bushmills

Описание

Подредете вашето весело лице.

Играна: 2272

В момента: 0


Чудовищен камион шампионат

jonass

Описание

В тази игра ви се дава уникалната възможност да покарате един чудовищен камион. Задачите ви са, да съберете възможно най-голям брой златни звезди и да стигнете до финала за минимално време.

Играна: 2272

В момента: 0


Първа Предишна 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 Следваща Последна

17915 - 17927 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!