Потребителски | НовиНови игри


Робо змия

vankizzle

Описание

Всички сме играли популярната игра змия. Това една нова забавна версия на познатата от нас игра. Идеята й е същата изяждайте металните топчета и гледайте да не се ударите в опашката си.

Играна: 145

В момента: 0


400 години

vankizzle

Описание

Представете си, че можете да контролирате времето в продължение на 400 години. Помогнете на главния герой от тази игра да извърви своя път като той разполага със скромен интервал от време - 400 години.

Играна: 2575

В момента: 0


Електро човек

vankizzle

Описание

С помощта на много търпение придвижете човечето до края на веригата. Не се опирайте по стените и избягвайте препятствията.

Играна: 2572

В момента: 0


Lily Allen In Escape The Fear

Zla_Gad

Описание

Забавна игричка трябва да минавате бивата като събирате буквичките L,I,L,Y.

Играна: 3773

В момента: 0


Не губете въжето

vankizzle

Описание

Опитайте се да преминете нивата за възможно най-кратко време. За да преодолявате препятствията, трябва използвате специалното въже, с което разполагате, Може да го захващате само за осветените в оранжево места. Избягвайте докосването до сините. Опитайте се да съберете колкото се може повече от звездите по пътя ви.

Играна: 3774

В момента: 0


Дизел Валкирия срещу неживия райх

vankizzle

Описание

Помогнете на Дизел Валкирия да се справи с поредната нацистка заплаха. Задачата ви е да премахвате злите зомбита излезли от гроба. За да успеете не забравяйте да събирайте изпуснатите от тях бонуси.

Играна: 2571

В момента: 0


Еф

vankizzle

Описание

Развивайте своя собствена форма на живот! Яжте, растете търсете и откривайте нови светове и същества. Релаксирайте под действието на приятната мелодия.

Играна: 3779

В момента: 0


Топче 2

vankizzle

Описание

Целта ви е да унищожите купчината блокчета, като използвате топката за тази цел. Разполагате и с два вида бонуси - такива които остават на мястото на блокчето и трябва да вземете преди да изчезнат, както и падащи. Събирайте полезните бонуси, за да улесните задачата си.

Играна: 3780

В момента: 0


Яки Танкове 2

vankizzle

Описание


В тази игра имате възможност да поемете управлението върху един много мощен танк. С негова помощ вие трябва да унищожите всичките си противници и да съберете бонусите изпуснати от тях.

Играна: 2569

В момента: 0


Дракониада

vankizzle

Описание


Малкото драконче падна от гнездото на майка си и се загуби. Помогнете му да се върне обратно при нея и да е в безопасност. За целта трябва да преминете през всички предизвикателства и препятствия по пътя си успешно.

Играна: 3785

В момента: 0


Дърпане на коли

1nikito_sss

Описание

Мъж или жена ще счупи рекорда за дърпане на различни коли, автобуси или камиони? А може да си ти? Опитай и успех!

Играна: 3788

В момента: 0


Ахил II - Възникване на една легенда

vankizzle

Описание

Помогнете на героя Ахил да създаде легендата за себе си. Бъдете смели и не се предавайте, премахвайте всеки вражески войн по пътя си. Събирайте изпуснатите от тях бонуси за по-голяма ефективност.

Играна: 2566

В момента: 0


Разбий кода

vankizzle

Описание

Още един прекрасен арканоид. С помощта на вашата електронна дъска, насочвайте топката към тухлите, докато ги елиминирате всичките.

Играна: 3789

В момента: 0


Първа Предишна 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 Следваща Последна

17408 - 17420 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!