Потребителски | НовиНови игри


Империята

vankizzle

Описание

Всяка велика империя се нуждае от добра защита. За целта постройте колкото се може по-добра защита, за да не допуснете никой във вашата територия. Бъдете внимателни и използвайте спечелените средства за подобряване на защита си.

Играна: 14409

В момента: 0


Построй си град

Street_Runner

Описание

Мечтали ли сте си някога за свой собстен град? Ако, имахте такъв как щеше да изглейда той? Развихрете въображението си и направете града на вашите блянове.

Играна: 13812

В момента: 0


Рицари срещу зомбита

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на рицарите да одържат злите прииждащи зомбита. За целта трябва да ги поставяте на правилните места, за да премахнете всички нападатели. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 15617

В момента: 0


Яхт-клуб

hitplayer

Описание

Вижте тази игра! За всички предприемачи, приключенци и изследователи. Използвайте своите ръководни умения и разширете територията си. Станете управител на свой остров.

Играна: 13694

В момента: 0


Древна война

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да влезете в ролята на древен император. Управлявайте армиите си правилно и побеждавайте враговете си. Запишете името си със златни букви и историята на играта.

Играна: 13521

В момента: 0


Prince Of War II

Masaba

Описание

Поведете своята армия в битка срещу злото.

Играна: 13493

В момента: 0


Монополи

savata55

Описание

Целта е да закупиш колкото се може повече имоти.

Играна: 13465

В момента: 0


Троянска война

vankizzle

Описание


Направи най-здравата крепост, нареди най-непробиваемото снаряжение, за да надвиеш врага. Унищожи го до последния оцелял, защото в троянската война няма милост и жал, а само печал.

Играна: 13246

В момента: 0


Лудница на летището 4

vankizzle

Описание


Вие сте координатор на летище и контролирате въздушния трафик. От вас зависи да вътворите ред и да следите да няма забавяне на полетите на самолетите. Бъдете внимателни и предпазливи когато насочвате самолетите.

Играна: 13177

В момента: 0


Магическа империя

vankizzle

Описание

В тази стратегия на ходове трябва да отбранявате вашата столица и да се опитате да завладеете столиците на опонентите. Изберете с коя страна искате да играете като кликнете на столицата й в началото.

Играна: 13086

В момента: 0


Диамантена защита: Забравен

hristinchet0

Описание

Поставяй защитните укрепления на пътя на нападателите и постави мощни бойни диаманти в тях. Не позволявайте агресорите да преминат през вашата диамантена защита. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12958

В момента: 0


Защити кулата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача еда предпазите кулата си от вражеските нападения. За целта трябва да си купите армия от маймунки, които да ви помагат. Разположете ги на стратегически места и не позволявайте да ви победят.

Играна: 12914

В момента: 0


Трафик контрол 3

vankizzle

Описание

Кликнете върху светофарите - за да смените цвета им. Внимавайте да не се образуват задръствания, защото хората ще се изнервят. Когато вали, шофьорите са по-разконцентрирани, така че внимавайте повече. Хеликоптерът ви помага да премахнете катастрофиралите или аварирали автомобили.

Играна: 12909

В момента: 0


Първа Предишна 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 Следваща Последна

23206 - 23218 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!