Потребителски | НовиНови игри


Заешки знамена

vankizzle

Описание

За да защити базата си Зайо ще се бори до последно. Помогнете му да изгради достатъчно укрепления, които да спрат атаката на пръстчетата.

Играна: 765

В момента: 0


Кораби в безкрая

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички вражески бази за създаване на космически кораби. За целта изпратете вашите кораби. Бъдете максимално стратегични, за да се справите с всички врагове с минимални загуби.

Играна: 2838

В момента: 0


Укрепления

vankizzle

Описание

Изгради на всички места на които е възможно укрепления, още преди да е дошла армията на безмилостните Орки. Не им позволявай да достигнат до замъка ти.

Играна: 3878

В момента: 0


Ултрамен срещу чудовището

vankizzle

Описание

Утрамен е повел война срещу всичко зло, което срещне в галактиката. Тръгнете на път с него и го напътствайте в трудните битки. Не оставяйте нито един враг да ви се опре или победи.

Играна: 1990

В момента: 0


Клайсайд

Suzito

Описание

Плъзгай редовете така че да се събират повече от 3 еднакви картинки.Така вие ще трупате точки. Всяко ниво ще ви носи малки подобрения за вашия нов дом.

Играна: 28728

В момента: 0


Симбиоза

vankizzle

Описание

Понякога симбиозата е невъзможна. Помогнете на растенията да запазят своите територии от лилавите кристали. Поставяйте килите на правилни места и им давайте добри указания за битка или защита.

Играна: 1203

В момента: 0


Защита от балони 2

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спукате веригата от балони. За целта трябва да построите своята армия от маймунки, които да пазят тунела. Не забравяйте да се възползвате от бонус екстрите за забавяне или пукане на балоните.

Играна: 2939

В момента: 0


Блокова конструкция

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да свалите всички блокове от платформите, на който се намират. Преминавайте нивата печелете пари и отключвайте нов и по-силни топки.

Играна: 3038

В момента: 0


Битка за управление на компании

vankizzle

Описание

Завладейте колкото се може повече от компаниите на опонентите си, като пращате свои верни служители в тях. Сивият цвят на сградите значи, че са свободни, лилавите - ваши, сините - контролират се от конкуренцията. Служителите могат да се изпращат на групи от по 5 човека - посочете ваша сграда с налично количество, след това мястото където трябва да отидат и те ще свършат останалото. Има четири вида компании: малки - с 20 служителя, средни - с 40, големи - с 60 и на-големите - с 70 служителя. Веднъж завладяна - персонала в компанията ще се покачва с един служител на всеки 2 секунди, докато не се изпълни лимита.

Играна: 4651

В момента: 0


Еволюция

Masaba

Описание

Никой не обича буболечки. Те не са нищо повече от лоши досадни паразити и най-доброто нещо, е да се отървем от тях бързо... или не е?

Играна: 5684

В момента: 0


The Gravity Maze

bark4o

Описание

Трябва да минете нивата.

Играна: 9834

В момента: 0


Извънземна атака

vankizzle

Описание

Под ваше командване са група извънземни, всяко с уникално умение. Използвайте ги разумно, за да унищожите войските и градовете на хората.

Играна: 1258

В момента: 0


Пингвини война

vankizzle

Описание

Голяма война се заформя на Южния полюс. Кралските и императорските пингвини са започнали вече битката. Изгради войска и победи противниците си.

Играна: 2171

В момента: 0


Първа Предишна 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 Следваща Последна

23128 - 23140 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!