Поход към Рим

Препоръчай на приятел

Поход към Рим

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=77

Откажи

Прегледана: 44923

Бурни времена текат в сянката на Римската Империя, ала Римляните не са единствените разполагащи с култура, изобретателност, смелост, мощ и величие. Години наред поглъщат всичко по пътя си без уважение към другите нации. Много са изморените от тяхната жестокост.

Някога Рим имаше уважение към добродетелите на останалите, но тези времена са отминали. Алчност и лудост предхождат стъпките им. Редица са принудени да се надигнат глас и оръжие от колкото да продължават да търпят. Други предпочитат и да се бият и до смърт от колкото да гледат как тяхната култура и наследство бива заличена от луди тирани. Във времена на раздор, много благородници използват възможноста да основат свои крепости из свободните земи. Никой не може да се пребори с всички, ала уви - все някой ще се ще оцелеят достатъчно дълго, се превърнат във велики сили.

Лидери сред Траки, Викинги, Египтяни, Франки, Готи, Келти, Византийци, Гали, Сарацини и Персийци се надигат. Дали ще се избият взаимно или ще доживеят да предизвикат Рим - само времето ще покаже.

1 2 3 4 5

Военна игра с развиване на градове базирана в древен Рим.

Жанр: Стратегия.

Тема: Древен Рим.

Графика: Пъстър реализъм.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44923


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23669




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!