Игралната олимпиада на Биг Пойнт

Препоръчай на приятел

Игралната олимпиада на Биг Пойнт

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=37

Откажи

Прегледана: 5425

  През това лято ще стане наистина горещо!  За това ще спомогне лятното събитие на DarkOrbit наречено “Solar Clash”.

  В периода от 27.7. до 12.8.2012г. ще се проведат много състезания, в който всеки може да вземе участие. По време на  Solar Clash ще можете да премерите сили в многобройни дисциплини и куестове – всяко събитие ще се провежда в 3 различни дни. Така ще можете да участвате по-често в сраженията, да тренирате способностите си и да събирате все повече и повече точки.

  Една част от състезателните дисциплини ще са:

Orbit Raceкъдето ще ви се наложи да обиколите цялата галактика преминавайки през множество точки. Звучи лесно, но единствено най-бързите от вас ще спечелят наградите и отличията!

„Стреляне по цел“, всеки със завидни умения в точната стрелба ще може да ги покаже в това състезание от турнира, разбира се само най-бързите и точните ще спечелят.

Маратонът на колекционерите“, където ще е важно за определено време да съберете колкото се може повече руди.

  Както се очаква от едно подобно събитие откриването и закриването му ще е незабравим момент в живота ви.  Бъдете там и не го пропускайте!

 

  Време е за злато и Battlestar Galactica Online знае това. Поради тази причина тази невероятна космическа игра ви предлага да вземете участие в „десетобоя на Кобол", където ще има много злато.  В периода От 27.07. до 12.08.2012 играчите ще се сражават в десетобоя в различни състезания за много предметни награди и разбира се за златния медал!

  Във всеки 2-ри ден ще се провежда по един от общо четирите турнира: „Decimation“, „Annihilation“, „Crucible“ и „Rock-Buster“. Колкото по-добре се представят играчите в тези състезания, толкова по-силни ще са премиите, които ще получават. Тримата най-добри играчи в целия десетобой ще бъдат наградени с бронзов, сребърен и златен медал!

 

  В света на Drakensang, цяла Дурия се събира по случай „Еладенските игри“! Крал Харолд свиква нашите герои от 27.07 до 12.08.2012 в Кингсхил, за да се състезават за ценни значки, един нов костюм, специални нови емотикони и мощния хелиос амулет. По време на цялото събитие ще има множество ценни куестове и награди за победите срещу чудовища и други играчи.

  По време на „Еладенските игри“ играчите в Кингсхил ще се сражават едни срещу други или срещу силни чудовища, борейки се за благоволението на кралицата и значки. Колкото повече значки има някой, толкова по-добре, защото мощния амулет Хелиос се предлага в бронз, сребро и злато – с това се увеличава и неговата сила! Освен това, организаторите на игрите са подготвили за героите в Кингсхил една цяла серия с нови куестове, с които ще могат да спечелят още повече значки!

  Подгответе се добре и не позволявайте на нищо и никой да ви спре по пътя към златото!

1 2 3 4 5

Нека състезанията започнат!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44953


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!