Спечели си ХРАБРО СЪРЦЕ

Препоръчай на приятел

Спечели си ХРАБРО СЪРЦЕ

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=32

Откажи

Прегледана: 10084

Vgames и Disney-Pixar имат ново предизвикателство за теб!

„От древни времена, разкази за епични битки и мистични легенди са предавани през поколения в суровите и загадъчни шотландски планини...”

Така започва историята за червенокосата и дръзка принцеса Мерида, единствена дъщеря на героичен шотландски крал, в най-новия филм на Disney-Pixar „Храбро сърце”.

Ние те питаме:

Как се казват всичките шест членове на кралското семейство в анимационния филм „Храбро сърце”?

Ако знаеш отговора, можеш да спечелиш една от 10-те страхотни награди, а те са:

- 5 броя страхотни слушалки със светодиоди
- 4 броя калъфчета за iPhone 4S със стерео изображение
- 1 брой чанта "Храбро сърце"

Какво трябва да направиш, за да вземеш награда?

Изпрати ни пълен отговор на въпроса на имейл: igra@vgames.bg до 15 Юли 2012 г. и посочи трите си имена, възраст и телефон за връзка.

На 16 юли, чрез томбола ще изтеглим имената на десет от вас, които ще получат своите оригинални подаръци от филма „Храбро сърце”. Победителите ще бъдат обявени в специална статия, публикувана в категория „Новини” на сайта Vgames.

Знаеш че премиерата на
Храбро сърце ще бъде чак на 3-ти август и сега се чудиш откъде да намериш имената на цялата кралска фамилия, за да ни изпратиш верен отговор.

Е, ще ти подскажем малко.

Влез на сайта на филма www.hrabrosarce.bg, разгледай галериите и някъде там можеш да намериш верния отговор. Отделно ще ти пускаме жокери в нашата Facebook страница https://www.facebook.com/vgames.bg.

Екипът на Vgames ще се свърже с всички спечелили по телефон или мейл. Отганизаторите на играта не носят отговорност грешно посочени контакти за обратна връзка от участниците в играта. След обявяването и осъществяване на връзка с наградените, спечелилите ще имат на разположение 7 работни дни, за да ни предоставят адрес, ка който да изпратим наградата или да дойдат да я получат на място в офиса на Vgames. В противен случай организаторите приемат, че спечелилият не е заинтересован от наградата и ще бъде изтеглен друг участник.

Наградите не могат да бъдат заменяни за друг вид награда или паричната им равностойност.

1 2 3

А, докато чакаш да дойде 3-ти август, за да отидеш в най-близкото кино, за да гледаш „Храбро сърце” на 3D, можеш да се забавляваш с героите от филма и тук.

Играта се провежда съвместно от Нет Инфо.БГ ЕАД и Форум Филм България в периода от 9 до 15 юли 2012г. Служители на двете компании организатори, нямат право да участват.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44930


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!