Nemexis

Препоръчай на приятел

Nemexis

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=30

Откажи

Прегледана: 4443

От 11.06.2012 година ще имате уникалната възможност да се насладите на новата версия на една от най-обичаните ММО игри Nemexia. След тази дата в очарователната онлайн игра ще влязат в сила редица промени в геймплея, целящи подобряването на играта за по-голяма реалистичност и удоволствие. Ето една малка част от подобренията и изненадите, който ви очакват в безкрайните вселени на Nemexia.

►Промени в шпионажa.

•Пременя се шанса за това какъв шпионаж ще получите при шпиониране. Главна роля за това дали ще получите пълен, подробен или непълен шпионаж се заема от нивото на науката шпионаж, вашето и шпионирания противник. На базата на тази наука се изчислява и времето между два последователни шпионажа.

•Променя се времето нужно за сканиране за шпиони, но се добавя нова опция "Моментално сканиране", което ще ви позволи моменталната проверка за шпионски сонди.

►Промени по полетите.

•Всеки играч или съюз ще може да изпраща по 20 (10 за Ултра спийд вселени) атаки към коя да е планета на друг играч в рамките на 24 часа.

Всеки играч или съюз ще може да изпраща До 100 (50 за Ултра спийд вселени) Пиратски полета към коя да е планета на друг играч в рамките на 24 часа.

•Ще можете да извършвате транспортен полет само до планети на съюзници от съюза ви, до ваши планети и до Отборната Ви планета.

Промени в Търговския център.

•Увеличава се търговския коефициент от 1:1.2 на 1:1.5.

•Премахва се комисионната такса, на нейно място се добавя нова опция такса при успешна сделка. Когато затваряте вече сключена успешно сделка като продавач, 5% от входящия ресурс ще бъде вземан като такса от търговския център.

►Промени в Аукциона.

Добавят се нови пакети в аукциона на играта, за който ще се наддава с ресурс.

Възможното време, в което ще може да наддавате в аукционите е от 09:00 до 00:00 сървърно време. Ако загубите наддаване, ще получите 50% от заложения ресурс. Премиум и Платинум играчите ще получават обратно до 70% от ресурса си.

►Добавя се нова титла в съюзите "Заместник лидер".

►Всеки играч ще може да избере началната страница, която да виждат останалите играчи, когато отворят неговия профил. Изборът ще е между Планети, Командирски кораби, Постижения или Стена.

1 2 3 4 5

Тези и още много промени Ви очакват във вселените на Nemexia.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44957


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23673




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!