Mega World Smash

Препоръчай на приятел

Mega World Smash

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=27

Откажи

Прегледана: 5124

Новото предложение в списъка на Alawar’s с аркадни игри се нарича Mega World Smash. Един изцяло подновен продукт с великолепна 3Д графика. Като база за играта е взета обикновена игра с тухли и са вкарани множество 3Д ефекти и множество други компоненти. Повечето по-добри игри се провалят заради проблеми в геймплея или графиката, но това не е проблем на Mega World Smash. Изпипана до съвършенство всеки ефект е добре обмислен и направен.

Впуснете се в света на Mega World Smash и всяко ниво ще ви предостави нови трудности, тръпки и емоции. Всяко следващо ниво е все по-трудно и дълго, но в никакъв случай скучно и еднообразно. Унищожавайте вражеските обекти и събирайте изпуснатите от тях бонуси. Тропическата обстановка и живописния парк е идеална предпоставка да усетите вкуса на лятото по един различен и вълнуващ начин. Заплетения сюжет и забавните герой допринасят за приятно прекараното време в игра.

1 2 3 4 5

Mega World Smash дава точно това, което са искали създателите й, много приятни емоции в света на 3Д. Удоволствието и забавлението е гарантирано! Приятна игра!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44957


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23673




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!