Drakensang Online е безплатна 3D мултиплейър онлайн игра.

Препоръчай на приятел

Drakensang Online е безплатна 3D мултиплейър онлайн игра.

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=19

Откажи

Прегледана: 8605

Drakensang Online ни пренася във фантастичната страна, населявана от раси с различна култура и история, наречена Аркадия. Светът на играта е пълен и с чудовища и дракони.

Играчите влизат в ролята на смели воини, които ще се борят и сразяват чудовища, ще спасяват света, биейки се срещу злите сили. В епични битки, печелене на слава, уважение, създаване на нови приятелства, нови врагове, играчите вървят по пътя на Drakensang Online и имат възможност да развиват героите си. Развиването на героите се подпомага и от намирането и печеленето различни полезни предмети, екипировка и оръжия, които могат да се изработват и подсилват. Drakensang Online е фантастичен свят, изпълнен с битки и приключения.

Първоначално Drakensang старира като Role-playing PC игра през февруари 2009 г.* с подзаглавие The Dark Eye и бързо набира популярност сред потребителите.

След пускането й като безплатна браузър игра в средата на март т.г. играта увлича много потребители от цял свят и е може би на път да се превърне в една от най-харесваните и играни игри за 2012г. от този тип. Играта има изключително добра и висококачествена 3D графика. За да постигнат това качество, създателите са се възползвали от възможностите на Nebila3 Engine. Играчите стават част от самата игра и могат да почувстват как всички сцени и елементи сякаш се развиват около тях самите. Обърнато е особено внимание на реалистичността и е работено с огромно внимание към всяка подробност. Детайли като сенки на дърветата, люлеещи се над покрива на къща, вълничките на реката могат да бъдат видяни от играчите.

Тя е дело на немската фирма Radon, а нейн разпространител е един от най-големите дистрибитури на браузър игри Bogpoint. В България, достига до потребителите благодарение на Vgames.bg / http://www.vgames.bg/igra/3D-igri-v-mreja/24811/drakensang-online/ и може да се играе на http://drakensang.vgames.bg/.

Вижте туториал на играта във vbox7.com:

http://vbox7.com/play:dd870675f7

http://vbox7.com/play:6376088f26

1 2 3

Изживей сега онлайн продължението на легендарната сага Drakensang!

* Това е датата на пускането на играта на международния пазар на Drakensang: The Dark Eye. За първи път тази игра е пусната през м. август 2008г. само за страните Австрия, Германия и Швейцария . През м. Август 2010г. излиза следващата PC игра Drakensang: The River of Time.

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

gamesfen - 12:31:54 16.09.2012

gamesfen

ako mojeshe i da ne lagi...to nemoga da mrudna we...kolko puti me ubiha zaradi tova...Яд neprekusnato kato trugna na nekade me vrushta nazad


1

1 - 1 от 1

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44924


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23669




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!