Всички игри | НовиНови игри


Яростно каране

elitooo666

Описание

Покажи на всички възможностите си и какво можеш да правиш с твоята супер кола. Премине през планината и събере монетите и звездите.

Играна: 4306

В момента: 0


Яростни фигури

nihilisto

Описание

Ще можете ли да съберете нужните точки, чрез верижната реакция, която следва след като кликнете върху фигурките?

Играна: 335

В момента: 0


Яростни удари

vankizzle

Описание

Стик се бори винаги в името на справедливостта. Помогнете му и този път да победи всички рушители на реда и да ги накаже подобаващо.

Играна: 559

В момента: 0


Яростните птици - съвпадения

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече от еднаквите по вид яростни птици, за да получите точки. След определен брой от тях ще преминете в следващото ниво. Достигнете го преди времето да изтече.

Играна: 10264

В момента: 0


Яростните птици и прасетата

vankizzle

Описание

Яростните птици имат нужда от вашата помощ - прасетата са откраднали яйцата им и те трябва да си ги върнат преди да е станало късно. Кликайте върху птицата - за да контролирате полета й съберете яйцата, като избягвате досега с прасетата.

Играна: 3481

В момента: 0


Яростните птици - артилерийски приключения

vankizzle

Описание

Яростните птици отново са на линия. Този път целта е да ги прехвърляте от оръдие в оръдие, като събирате колкото се може повече кристали от нивата и достигнете до изображението на зелената птица. Внимавайте да не се докоснете до други животни или препятствия и по този начин паднете в морето.

Играна: 4384

В момента: 0


Яростните птици

vankizzle

Описание

Прицелете се и стреляйте. Целта е да унищожите всички други животинки използвайки птиците. Колкото по-малко от вашите използвате, толкова повече точки ще направите. Преминете през всички нива от даден сценарии и отключете нови.

Играна: 27891

В момента: 0


Яростни роботи

vankizzle

Описание

Унищожете роботите, като разбиете укреплението зад което се крият и уцелите с гюлетата. Имате ограничен на брой изстрели за всяко от нивата, така че опитайте да нанесете максимални щети със всеки един такъв.

Играна: 1446

В момента: 0


Яростни криле Презареждане 2

vankizzle

Описание

Изпълнете бойните мисии, на които сте изпратен, използвайки изтребителите на флота. Защитете самолетоносача си от вражеските самолети. След като изпълните мисиите се завърнете обратно на него.

Играна: 2369

В момента: 0


Яростни гъби

vankizzle

Описание

Време е гъбите да си отмъстят на Супер Марио за всичките им смачкани другари. Помогнете им да се прицелят и унищожат балоните с лика на известният герой.

Играна: 1181

В момента: 0


Яростна стрелка

jonass

Описание

В тази игра трябва да направляваш черното топче така, че то да стигне до черната дупка, управлението става като местиш жълтите стрелки.

Играна: 689

В момента: 0


Яростна стрелба

vankizzle

Описание

Обучението ти ще започне всеки момент. Целта е да уцелиш всички мишени възможно най-бързо, за да бъдеш напълно подготвен за следващата мисия.

Играна: 8939

В момента: 0


Ярост на пътя

vankizzle

Описание

Един мощен автомобил очаква перфектния си шофьор. Качете се зад волана и не оставяйте никой да ви победи. Унищожавайте всичките си врагове по пътя си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ви очакват.

Играна: 17095

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!