Всички игри | НовиНови игри


Ядосаните птици на Хелоуин

vankizzle

Описание

Войната между птици и прасета не спира дори и по празниците. Помогнете на ядосаните птици да премахнат всички прасета по хелоуин. И както винаги, всяка спестена птица ви носи много бонус точки.

Играна: 1715

В момента: 0


Ядосаните птици в търсене на партньор

vankizzle

Описание

В тази игра имате едно много специална задача, трябва да съберете по двойни ядосаните птици. За целта избирайте какво трябва да прави мъжката птици във всеки един момент, за да стигне до женската.

Играна: 676

В момента: 0


Ядосаните птици 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват веднъж завинаги от злите прасета. За целта обаче трябва да измислите как да стигнете до тях. Премахнете всички прасета с възможно най-малък брой изстрели.

Играна: 2278

В момента: 0


Ядосаните полицаи

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните служители на реда да заловят всички престъпници. За целта те са готови да бъдат изстреляни от гигантската прашката. Бъдете колкото се може по-точни, за да запишете максимално количество точки.

Играна: 1226

В момента: 0


Ядосаните пилета спасяват златото

vankizzle

Описание


В тази игра имате възможност отново да помогнете на ядосаните пилета да надвият крадливите прасенца. За целта трябва да им попречите да отвлекат цялото златно съкровище и да ги премахнете до последното, като ги обстрелвате от високо. Внимавайте да не изпуснете някое, защото може да е фатално за вас.

Играна: 2901

В момента: 0


Ядосаните пилета са полудели

vankizzle

Описание


Ядосаните пилета са полудели и нямат търпение да унищожат всяко лошо прасенце на пътя им. За целта са се пренесли в небесното пространство, къде врагът не може да им се измъкне. Внимавайте да не ви нападнат в гръб и не забравяйте да събирате бонусите по пътя ви.

Играна: 1389

В момента: 0


Ядосаните пилета премахват прасетата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички ядосани животни. За целта трябва да ги бутнете в пропаста по различни оригинални начини. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 14672

В момента: 0


Ядосаните пилета подскачат

vankizzle

Описание


Ядосаните пилета продължават да се забавляват. Този път задачата на червения ни пернат приятел е да изкачи всички облачета, защото е забравил как се лети. Помогнете му да успее, като внимавайте да не паднете, защото е високо и ще пострадате.

Играна: 673

В момента: 0


Ядосаните пилета маджонг

vankizzle

Описание

Събирайте еднаквите плочки на ядосани пилета по двойки. Бъдете внимателни и знайте, че за да премахнете една плочка тя не трябва да е притисната от други две плочки в срещуположни посоки. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 18055

В момента: 0


Ядосаните пилета защитават розите

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите розите от лошите прасенца. За целта трябва да ги отстреляте до крак, докато те се опитат да оберат вашата розова градина. Внимавайте, защото имате право само на три пропуска.

Играна: 1874

В момента: 0


Ядосаните пилета в пещерата с диаманти

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на ядосаното пиле да се измъкне от тунелите на пещерата. За целта трябва да летите все нагоре, за да избягате от прииждащата вода. По път не забравяйте да съберете възможно най-много от предоставените ви бонуси.

Играна: 192

В момента: 0


Ядосаните пилета

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват веднъж завинаги от злите животинки. За целта обаче трябва да измислите как да стигнете до тях. Премахнете всички същества с възможно най-малък брой изстрели и ще спечелите повече точки.

Играна: 2874

В момента: 0


Ядосаните пилета

vankizzle

Описание

Войната между зелените прасета и ядосаните пилета се води навсякъде в галактиката. Помогнете на добре познатите ни герой да премахнат интергалактическата заплаха в лицето на всички прасета. Мислете внимателно и открийте правилната поредица на действия.

Играна: 2129

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!