Всички игри | НовиНови игри


Ядосани пингвини лед

vankizzle

Описание

Това е една нова част на поредицата ядосани пингвини. В нея целта е същата, а именно да ударите пингвините като не закачате хората. С колкото по малко цъквания се справите толкова повече точки ще получите.

Играна: 8776

В момента: 0


Ядосани пингвини Свети Валентин

vankizzle

Описание

В играта трябва да защитите добрите хора от доста агресивните пингвини. За целта трябва да отрежете покривите или поне част от тях по такъв начин, че да ударите пингвините, но да не нараните хората.

Играна: 1743

В момента: 0


Ядосани пирати

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пирата да премине през всички препятствия по пътя си. Целта ми е огромно съкровище в края на картата, но преди да се домогне до него ще трябва да премине през множество битки с конкурентни кораби.

Играна: 1857

В момента: 0


Ядосани птици баланс

vankizzle

Описание

В тази задачата ви е пазите баланс и да не позволявате някоя от ядосаните птици да падне от платформата. Наклонявайте платформата, за да премахвате зелените прасета.

Играна: 3316

В момента: 0


Ядосани птици- баланс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да свалят своят крал от най-високата платформа без да падна във водата. За целта премахвайте в правилната поредица предмети и птици.

Играна: 5802

В момента: 0


Ядосани птици билярд

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да се отърват от вечните си врагове зелените прасета. За целта вкарайте всичките си врагове по джобовете на билярдната маса. Бъдете внимателни и не вкарвайте пилето в някой джоб.

Играна: 4146

В момента: 0


Ядосани птици бомбардировач

vankizzle

Описание

Помогнете на ядосаните птици да се справят с поредните си врагове. Използвайте оръдието и изстрелвайте птиците по такъв начин, че с минимален брой да премахнете всички врагове. Събирайте бонусите за повече точки.

Играна: 3898

В момента: 0


Ядосани птици в гората

vankizzle

Описание

Ядосаните птици ще гонят злите прасена независимо това къде ще бягат те. Помогнете на птиците в новата им битка с прасетата. С колкото по малък брой изстреляни птици се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2710

В момента: 0


Ядосани птици великото меле

vankizzle

Описание

Едно по различно предложение от известната поредица "Ядосани птици", В него целта ви е същата да помогнете на птиците, като се отървете от враговете им, но начина е малко по-различен. Унищожавайте всеки враг и събирайте бонусите.

Играна: 1937

В момента: 0


Ядосани птици в космоса

vankizzle

Описание

Ядосаните птици завладяват и космическото пространство. Помогнете на пернатите ни приятели да се отърват от така омразните им прасете. С колкото по-малко изстреляни птици се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 6499

В момента: 0


Ядосани птици елиминиране

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да елиминирате ядосаните птици. За целта трябва да маркирате всяка двойка или повече еднакви птици в непосредствен контакт помежду си. Колкото повече птици премахнете с едно кликване, толкова повече точки ще получите за тях.

Играна: 5838

В момента: 0


Ядосани птици - звездни войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на ядосаните птици да открият разликите между две почти еднакви картинки. Бъдете максимално наблюдателни и открийте разликите колкото се може по-бързо.

Играна: 20621

В момента: 0


Първа Предишна 1909 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 Следваща Последна

24857 - 24869 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!