Всички игри | НовиНови игри


DarkOrbit

Описание


Срещи с третия вид: по-особената космическа игра в браузър!

DarkOrbit – шеметният екшън и изключително завладяващата графика превръщат междугалактическите мисии и бързи преследвания в тази онлайн мултиплейър игра в неповторимо приключение!

Богатият избор на космически кораби прави битките за суровините на Галактиките сензационни и носи удоволствие от играта, каквото досега още не е било предлагано от нито една игра в реално време. Starjet, Battlecruiser или Starfighter – като командири на тези машини от бъдещето ще разполагате с прецизни оръжейни системи и ще се биете за господството във Вселената.

Красивата триизмерна графика и перфектни флаш анимации ще ви накарат да забравите за ежедневието: в DarkOrbit ви очакват завладяващи мисиии и опасни извънземни!

Един истински мултиплейър шуутър от нова генерация: оцеляването ви ще зависи от сръчността ви да маневрирате по време на космическите битки срещу хиляди реални противници! 10 индивидуални конфигурации ще направят междугалактическите ви кораби неповторими, а охраната на Фирмата, изследванията и опитите с непознати вещества в Sci-Fi-лабораторията, както и спасяването на съюзниците ви на отдалечени планети от застрашаващите ги извънземни, ще са сред основните ви задачи в DarkOrbit.

Играна: 486289

В момента: 0


Drakensang Online

Описание


Изживей сега онлайн продължението на легендарната сага Drakensang. Потопи се в атмосферата на тази епична история и докажи уменията си в грандиозни мултиплейър сражения. Разгадавай тайните на тъмни подземия в съвместна игра с други играчи, обединявай се в съюз със съратниците си и надвий заедно с тях могъщия Дракон или се докажи като храбър самостоятелен приключенец сред блатата, горите, пещерите и PvP-арените на този фентъзи епос.

Използвай гъвкавата система за водене на сражения и за придобиване на умения, за да доразвиеш героя си като Драконов воин или Магьосник и да му придадеш характерни качества по твой личен избор.

Играна: 74327

В момента: 0


F1 революция 3Д

vankizzle

Описание

Впуснете се в света на формула 1 и победете всички и всичко. Задачата ви се изчерпва до това, че трябва да завършите първи на всяка една писта. Пазете се препятствията по пътя си и не забравяйте да преминавате през стрелките, даващи ви бонус скорост.

Играна: 3502

В момента: 0


Farmerama

Описание


Ела с нас в най-лудата ферма на света!

Грижи се за земята си, отглеждай животни, растения и овошки, и търгувай с другите фермери на пазара в града.

Очаква те забавна и приятна игра в рамките на една страхотна геймър комюнити без възрастови ограничения!

Играна: 1396948

В момента: 0


FIVE

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да разгадаете лабиринта, в който се намирате. Събирайте ключове, за да отключвате ново части от лабиринта. С бутона "Space" може да влизате и да местите отключените части.

Играна: 392

В момента: 0


Free Aqua Zoo

Описание


Станете истински аквариумен господар във Free Aqua Zoo, най-новата уеб базирана игра от Upjers, която може да се играе изцяло безплатно!

Играна: 62350

В момента: 0


Gangsta Bean

kyuubi

Описание

След някаква странна случка всички храни са мутирали. Те искат да те нападнат, затова се пази и направи ти първата крачка срещу тях.

Играна: 2807

В момента: 0


Играна: 7071

В момента: 0


Gauntlet

NaKaTa97

Описание

Забавен екшън. Следвайте инструкциите.

Играна: 4321

В момента: 0


Gazzoline

Masaba

Описание

Заредете с газ.

Играна: 5221

В момента: 0


Първа Предишна 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща Последна

196 - 208 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!