Всички игри | НовиНови игри


Ленди в земята на роботите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Ленди да открие всички разлики между почти еднаквите картинки в земята на роботите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 9289

В момента: 0


Свободни животни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на пчелите да спасят изпадналото в беда животно. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 23727

В момента: 0


Бос 101

vankizzle

Описание

Помогнете на робота с кодово название Бос 101 да победи в битките между роботи. За целта той трябва да е безжалостен и да унищожава всеки враг осмелил се да се изправи пред него.

Играна: 7452

В момента: 0


Дявол на мотора

vankizzle

Описание

Покажете, че вие сте истински дявол зад кормилото на един мощен мотоциклет. Направете колкото се може повече страхотни номера след всеки скок, за да спечелите повече точки.

Играна: 4199

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да направите симпатичната маймунка щастлива. За целта трябва да откриете всички предмети, който тя търси, за да може да се почувства отново щастлива. Внимавайте да не я разочаровате.

Играна: 14781

В момента: 0


Спечели да умреш 2012 част 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да преминете всяко едно трасе като използвате ограничени автомобили и гориво. Това не би било много трудно ако по пътя не беше пълно със зомбита. Подобрявайте автомобилите, за да преминете успешно всички трасета.

Играна: 26040

В момента: 0


Последвай ме

vankizzle

Описание

Помогнете на топчицата да стигне края на всяко ниво. За целта обаче трябва да избягвате крайната на всяка карта. Бъдете внимателни, защото навсякъде ви дебнат опасности.

Играна: 2460

В момента: 0


Малкия откривател

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малките танкчета да стигнат до своята цел. За целта трябва да им сложите указателни табели, който те ще спазват. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 12338

В момента: 0


Убиец

vankizzle

Описание

В тази страхотна екшън игра ви очаква поредица от невероятни мисии и изпитания. Не се спирайте пред нищо и никой. Преминете всяко ниво, колкото се може по-добре, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 4170

В момента: 0


Забавни каскади

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на моториста успешно да премине през всички нива. За целта трябва да сте максимално съобразителни и внимателни. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 4403

В момента: 0


Свободно желе

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на свободното желе да избяга от всяко едно ниво. За целта трябва да поставяте тарабите на правилните места, така че желето да мине през всички звезди и след това да стигне до изхода.

Играна: 3679

В момента: 0


Кола под прикритие

vankizzle

Описание

Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 14069

В момента: 0


Дяволски скок 2

vankizzle

Описание


В тази игра имате за задача да помогнете на скачащите дяволи се се отърват от така омразните им ангели. За целта помислете внимателно и изберете най-добрата траектория за скока.

Играна: 4939

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!