Всички игри | НовиНови игри


На лов за бонбони

vankizzle

Описание

Коледните празници са страхотно време за похапването на вкусни бонбони. Помогнете на едно момче да събере колкото се може повече бонбони като използва своята топка. Бъдете внимателни да не изпуснете много лакомства.

Играна: 14633

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа 2

vankizzle

Описание

Тази година Дядо Коледа няма никакъв късмет. След тежкото измъкване от първата част на играта сега той отново е изпаднал в затруднение. Помогнете му отново и вече със сигурност ще останете вечно в списъка с добрите деца.

Играна: 9426

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на белобрадия старец да се измъкне от една много трудна ситуация. Потърсете всички предмети, който може да са ви полезни и открийте как точно да ги използвате.

Играна: 7933

В момента: 0


Коледната нощ

vankizzle

Описание

Помогнете на добрия белобрад старец да се справи с разнасянето на всички подаръци само за една нощ от годината. За целта вземете подаръците от посоченото от играта място и ги поставете прави в комините на послушните деца.

Играна: 5289

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в намирането на колкото се може повече коледни подаръци. За целта трябва да ги вадите от пъзела с подаръци. Колкото повече подаръци навържете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 11365

В момента: 0


Ярост на пътя

vankizzle

Описание

Един мощен автомобил очаква перфектния си шофьор. Качете се зад волана и не оставяйте никой да ви победи. Унищожавайте всичките си врагове по пътя си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ви очакват.

Играна: 17232

В момента: 0


Модерно състезание

vankizzle

Описание

Настъпете десния педал да автомобила до край. Завършете всяко състезание за колкото се може по-кратък интервал от време. Това е единствения начин да си гарантирате победа и да грабнете големия трофей на играта.

Играна: 28671

В момента: 0


Лабиринт Еволюция

vankizzle

Описание

Отведете малката звездичка до надписа "Finish". За целта обаче ще трябва да покажете забележителна съобразителност и точност. Колкото по-бързо се справите с всяко ниво, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6340

В момента: 0


Греди шерифа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на всички цветни хода да са щастливи. За целта всеки един от тях трябва да стигне до съответстващият му цвят камък. Бъдете внимателни и се опитайте да изпълните всяка мисия с минимален брой ходове.

Играна: 9324

В момента: 0


Не в моето подземие

vankizzle

Описание

Помогнете на страховития кентавър да се отърве от всички натрапници. За целта той трябва да отстрани всеки враг с колкото се може по-малко изстрела, за да спечелите повече точки от нивото.

Играна: 10371

В момента: 0


Коледни топки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичното човече да занесе всички коледно топки до своя приятел в къщата. Бъдете внимателни топките да са подредете както ги показва на картинката.

Играна: 4169

В момента: 0


Коледен подарък

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да занесе своите подаръци да всички деца. За целта трябва да преминете през всички коледни чорапчета. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6444

В момента: 0


Рицари срещу зомбита

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на рицарите да одържат злите прииждащи зомбита. За целта трябва да ги поставяте на правилните места, за да премахнете всички нападатели. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 15617

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!