Всички игри | НовиНови игри


Супер удар

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички извънземни. За целта трябва да нанесете поредица от точни удари и да ги бутнете от платформата. С колкото по-малко удара се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 25901

В момента: 0


Изгубения астронавт

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно момче да обиколи звездите. За целта трябва да измислите как да го измъкнете от всяка планета, на която попада. За целта бъдете максимално наблюдателни и мислете нестандартно.

Играна: 27466

В момента: 0


Паркирай големия камион

vankizzle

Описание

Придвижете големия симпатичен камион до мястото отбелязано от играта като паркинг. Бъдете колкото се може по-бързи и внимателни, защото по пътя има много препятствия, а вие трябва да върнете машината невредима.

Играна: 41068

В момента: 0


Помогни на Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да създаде своите подаръци. За целта вижте на картинката какви елементи трябва да сложите на подаръка, за да стане перфектен.

Играна: 21700

В момента: 0


Шофьор на автобус през зимата

vankizzle

Описание

Докажете колкото добър шофьор сте като преместите автобуса от точката на която се намира до показаното от играта място. Бъдете максимално внимателни и бързи ако искате да спечелите повече точки.

Играна: 75460

В момента: 0


Липсващия елен

vankizzle

Описание

Точно преди празника изчезват елените на Дядо Коледа. Сега той трябва да използва своята моторизирана шейна. Проблемът, е че той не мое да я управлява. Помогнете да добрия старец да стигне до всички къщи с добри деца..

Играна: 20338

В момента: 0


Пасианс за самураи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да подредите пасианса от карти. За целта трябва да вземете под внимание силата и цвета на картите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 128853

В момента: 0


Коледна зебра

vankizzle

Описание

Помогнете на коледната зебра да събере колкото се може повече лакомства за краткия интервал от време, с който разполага. Зебрата има специално умение, което ще ви помогне, активиращо се с "Space".

Играна: 3526

В момента: 0


В страната на сънищата

vankizzle

Описание

Помогнете на главния герой от тази екшън игра да премине успешно през всички нива на играта. Бъдете максимално внимателни и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси по пътя си.

Играна: 6919

В момента: 0


По три

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на коледните топки да се сортират. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 24218

В момента: 0


Унищожител на скелети

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички скелети. За целта трябва да направите няколко точни сряза на точните места, за да стоварите нещо тежко на главите на скелетите. Бъдете внимателни да не пострадат невинните хора.

Играна: 17244

В момента: 0


Спортна академия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се включите в спортната академия, като си изберете фаворитка. Целта ви е да я класирате колкото се може по-напред във всяка дисциплина, за да може тя да грабне големия трофей.

Играна: 13429

В момента: 0


Състезание с скъпоценни камъни

vankizzle

Описание


Бъдете максимално бързи и преминете през старт финалната права. Преминете орез всички състезания, като спечелите колкото се може повече точки. Не забравяйте да събирате всички бонуси по пътя си.

Играна: 16587

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!