Всички игри | НовиНови игри


Пътуването на Арло

Описание


Помогни на Арло да намери верния път до дома.

Играна: 12228

В момента: 0


Lady Popular

Описание


Създай свой начин на живот

Предпочиташ да живееш в бунгало на плажа или в центъра на града? Избери и украси апартамента си по свой вкус! Живей стилно в Lady Popular!

Намери перфектния приятел

В Lady Popular твоето момиче е идеалният избор - и момчетата ще го забележат! Забавлявай се, като избереш и персонализираш гаджето си! А кой знае, може би ще направите Годежно Парти заедно!!

Ти решаваш как да изглеждат домашните ти любимци

Твоите пухкави приятели също могат да са модерни в Lady Popular! Вземи домашни любимци и съчетай техния външен вид с твоя. Kотенца, кученца, загадъчни животни - в Lady Popular има много начини ти и твоите домашни любимци да се забавлявате!

Играна: 914942

В момента: 0


1100 AD

Описание


Докато властвате в един средновековен виртуален свят ще откривате интересни предмети, находки, бележки и мисии, отразяващи истински събития от 12 век. Ще се почувствате като истински господар на кралството си, създавайки свой собствен герб. Регистрирайте се сега и запишете името си в книгата на историята!

Играна: 33270

В момента: 0


Военна история

Описание


Регистрирайте се сега, решете съдбата на Европа и станете част от историята!

Играна: 13432

В момента: 0


Battlegrounds of Eldhelm!

Описание

Искаш да знеш повече за играта?
Battlegrounds of Eldhelm е безплатна, онлайн, колекционерска игра на карти. Предлага внушителна визия, включваща фантастична атмосфера с 3D графика.
Battlegrounds of Eldhelm е силно повлияна от RPG игрите и взаимства някои механики и идеи от тях като употребата на Герои, които натрупват опит и се развиват във времето. С това героите ви вдигат нива и подобряват показателите си. В резултат се получава една хибридна смесица между класическите колекционерски игри на карти и ролева игра.
Battlegrounds of Eldhelm е лесна за усвояване благодарение на вградената помощна система, която обяснява всичко за различните игрови елементи и опции.
Ако смяташ, че ще ти е трудно в началото възползвай се от обучаващия режим на игра. Ако пък искаш да се изправиш пред реални и достойни съперници забавлявай се в някой от режимите на игра срещу компютър или срещу друг играч.
Развивай твоя герой, трупай опит и премери сили с други играчи!

Играна: 61168

В момента: 0


Поход към Рим

Описание


Военна игра с развиване на градове базирана в древен Рим.

За повече информация вижте в рубриката новини на Vgames.bg

Играна: 58766

В момента: 0


My Little Farmies

Описание


Това което прави My Little Farmies толкова уникална е факта че тя предлага на своите играчи изумителна комбинация от характеристиките на икономическа игра, управление на ресурси, и в същото време им позволява да планират и украсяват своята ферма според желанията си. Тук, играчите могат да се научат как да се справят със селскостопански задачи като отглеждане на добитък и обработка на земеделски площи. Подобно на други икономически игри като “My Fantastic Park” и ”My Free Zoo”, My Little Farmies предлага на своите играчи голям асортимент от управленски елементи, които отличават дизайна на играта от стандартните фермерски симулации.



Може да намерите и играете My Little Farmies на адрес http://vgames.mylittlefarmies.bg/

Играна: 49684

В момента: 0


Kapi Hospital

Описание


Внимание: Не забравяйте, че Kapi Hospital е игра за забавление, в която болестите и лечението им са измислени и не може да бъдат използвани в реалния живот, дори и да имат прилики с действителността!

Играна: 59646

В момента: 0


Battlestar Galactica

Описание


Готов ли си за битката? Ще успееш ли да помогнеш за оцеляването на своя вид? Изживей сега тази неповторима мултиплейър онлайн игра. Поеми една от ролите в историята и играй! Вселената вече е разтърсена!

Специални опции. Регистрирай се сега безплатно!

Играна: 94668

В момента: 0


1914 Надмощие

Описание


Регистрирайте се и изживейте напрегнатата схватка в света на Първата Сетовна Война! Постройте своя съвременна империя, формирайте ключови съюзи и спечелете битката. Жаждата за власт и ресурси са довели континента до ръба на самоунищожението. Съюзете се с други като Вас, укрепете своята икономика и подгответе народа си за войната. Поведете войниците си към битката и станете владетел на цяла Европа!

Играна: 18342

В момента: 0


Sofia Wars

Описание


Сега градът има нужда от хора като теб. Тук можеш безнаказано да поръчаш на врага си двойна водка без утеха и то за негова сметка, или пък да му вкараш бекхенд с дамска чанта... в която случайно има три тухли четворки.



- Завърти колелото на късмета в казиното



- Участвай в построяването на новата линия на метрото



- Основи собствена банда и стани ветеран в градския дуел



- Сглоби собствен автомобил



- Влез „Във клубъ“



Забавлявай се и намери своята банда – тя вече е тук.

Играна: 122110

В момента: 0


Free Aqua Zoo

Описание


Станете истински аквариумен господар във Free Aqua Zoo, най-новата уеб базирана игра от Upjers, която може да се играе изцяло безплатно!

Играна: 62482

В момента: 0


Ливада

Описание

Тук, в тази чудна страна Ливадиния ще можете да премерите сили със силни овенуси и глигануси, да срещнете чудни създания, да създадете собствен клан и да се борите с бойните си другари за слава и награди, да заграбвате и разрушавате замъци, да изпращате кораби в далечни страни и още куп други приключения.

Играна: 67351

В момента: 0


Първа Предишна 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 Следваща Последна

24987 - 24999 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!