Забавни игри | НовиНови игри


Създател

vankizzle

Описание

Тази игра дава един шегуват отговор на въпроса как е възникнал живота. Помогнете на "Създателя" да посади семето на живота във всеки един възможен свят. Бъдете колкото се може по-бързи, за да получите повече точки.

Играна: 404

В момента: 0


Счупи си компютъра

nihilisto

Описание

От забавната поредица "Whack Your...", тука трябва да впечатлите момичето и да счупите лаптопа. Имате 6 различни начина по които да го направите.

Играна: 10114

В момента: 0


Счупи ми касичката

vankizzle

Описание

Ударете касичката на посочените места с възможно най-голяма сила, за да се счупи и вземете парите от нея.

Играна: 3922

В момента: 0


Счупи компютъра

nihilisto

Описание

Омръзнало ли ви е компютъра да "забива" и да изкарва различни надписи с грешки? Сега, е моментът да му покажете кой командва!

Играна: 22084

В момента: 0


Суши тест

vankizzle

Описание

Кой от всички видове суши ще ви допадне най-много? Отговорете на въпросите като посочите картинката, която най-много ви допада.

Играна: 1486

В момента: 0


Супер преброител

vankizzle

Описание

Супер преброителя трябва да премине през 8 града и помогне, на закъснелите с подаването на документите за преброяване граждани. Ще се включите ли в задачата му? Ще успеете ли да се справите във срок? Вземете хората и ги транспортирайте до най-близката пощенска кутия. Ако вземете бонусите, ще може да пренасяте повече от един човек.

Играна: 573

В момента: 0


Супер охрана

vankizzle

Описание

Пандата е на най-добрият охраните. Днес той ще бъде отговорен за защитата на звездата на концерта. Пазете тълпата далеч от бялата линия.

Играна: 1063

В момента: 0


Студио за татуировки 2

ilse

Описание

Станете една истинска легенда в правенето на татуси. Бъдете внимателни и четете какво точно желаят вашите клиенти. След това следвайте инструкциите на играта и направете татуировката бързо, лесно и точно.

Играна: 10807

В момента: 0


Студио за татуировки

ilse

Описание

Отворили сте си ново студио за татуировки, но ако искате да пробиете трябва да сте изключително внимателни с клиентите. Четете внимателно какво точно желаят вашите клиенти и избирайте най-подходящите за тях татуировки. Изпълнявайте ги бързо и точно.

Играна: 2889

В момента: 0


Строене на Кули

Vpr0

Описание

Започва строеж на нова кула в града. Изпозвайки крана и предоставените ви елементи я построете така, че да стане по възможност най-висока без да се разруши.

Играна: 24627

В момента: 0


Строеж на кула

vankizzle

Описание

Опитайте се да построите най-високата кула. За да пуснете парчето натиснете бутона. Колко етажа можете да положите?

Играна: 3529

В момента: 0


Страна на медът

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на симпатичните и смели пчели да съберат, колкото се може повече цветен прашец. Бъдете внимателни и насочвайте пчелите правилно, не позволявайте да има въздушни удари.

Играна: 2063

В момента: 0


Ставай коте

folla_roxa

Описание

В тази игра трябва да събудиш всички котки и след това трябва да поддържате котките будни. Ако една котна е будна не цъквайте върху нея защото ще я разгневите.

Играна: 2532

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!